tasxan206 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Να θυμίζω ότι πέρυσι το 'κλείνανε το μαγαζί' από το απόγευμα και μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Ξέρει κανείς αν οι server είναι ιδιόκτητοι ή τους νοικιάζει το ΤΕΕ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φαίη_Κ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Μόλις τώρα, Νίκη_1983 said: Δε στέλνουμε καμιά καταγγελία στο συνείγορο του πολίτη, αφού αιτήσεις δεν περνάμε? Να φτιάξω κείμενο? Εγω είχα κάνει τον Α' κύκλο. Δεν εγινε κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alevalt Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Ταλαιπωρια για μια αλλη μια φορα. Πάντως κάνουμε ένα λάθος. Την αίτηση δεν πρέπει να την κανουμε εμείς. δεν είναι δουλειά μας, δεν πληρωνομαστε γι αυτο. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria Electrical Engineer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 @alevalt αυτό είναι αλήθεια! Καλό είναι να αναλαμβάνουμε μόνο εξαιρετικές περιπτώσεις. Όποιος θέλει θα βρει κάποιον να τον βοηθήσει, λογιστή, ξάδερφο, ανηψιό κ.λπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φαίη_Κ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Το τραγικότερο είναι ότι δεν βγαίνουν να κάνουν μια ριμαδοανακοίνωση. Εχουμε πρόβλημα. Θα το φτιάξουμε και τα λέμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκη_1983 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Νομίζω θα έχει μια διαφορά μια καταγγελία με 100 πχ. Είπα και στους πελάτες μου να στείλουν. Για τον εισαγγελέα είναι η κατάσταση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φαίη_Κ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Το θέμα είναι να έπαιρνε θεση το ΤΕΕ για παραδειγμα.Αλλα πού....Θα κοιτάζουν όλοι να ετοιμάσουν τα ψηφοδέλτια τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris84firefox Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Μόλις έκανα 10 καταγγελίες στο συνήγορο του πολίτη για το πληροφοριακό σύστημα και στάνιαρα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκη_1983 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2019 Άλλη μια και από εμένα. Τουλάχιστον αποσυμφόρισα τα νεύρα μου. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα