gsaraf Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 Όχι ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 Τα Ιόνια νησιά στο κόσμο τους? Δεν τα θέλουν τα χρήματα?? 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dryianni Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 Σιγή ιχθύος από Αττική. Το Ιόνιο περιμένει/παραμένει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
becoming_i Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 ανοιξε παιδια εγω ηδη κανω αιτηση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dryianni Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 (edited) Σε εμένα μφανίζει μόνο την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και κάνω συνέχεια refresh. Edited Σεπτέμβριος 23 , 2019 by dryianni Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 σε 8 λεπτά ολοκληρωμένη αίτηση... τι μεγαλεία είναι αυτά! Από τη Δυτική Ελλάδα έχω πελάτες στην Αττική. Την προηγούμενη βδομάδα τρομάξαμε να κάνουμε 5 αιτήσεις, και μόλις τον ήπιαμε εμείς όλα φτιάξανε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 Κι εγώ ολοκλήρωση σε 10'. Αλλά αυτή την φορά για αττική είχα 1 μονο αίτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos1980 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 Κι εγω μια αίτηση είχα Αττική, 8 λεπτά... Πετάει (κυρίως όταν είσαι χαλαρός και τα έχεις ξαναδεί) Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petranhar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 (edited) Μπράβο , με ...πέρασες! σε 12 λεπτά. Ομοίως από Δυτική Ελλάδα στην Αττική.... Μία και στερνή γιατί εδώ μηδέν (0) Edited Σεπτέμβριος 23 , 2019 by petranhar Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakatis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2019 Μου βγάζει σφάλμα στον αριθμό μετρητη ΔΕΗ οτι πρεπει να εχει 11 ψηφια ενω χωράει 9...γνωριζετε κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα