gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2019 Τα ανέβασα δυο φορές στα δικαιολογητικά. Μου το βγάζει ως παρατήρηση Μήπως ανεβαίνουν αλλού;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2019 2 ώρες πριν, gio said: Τα ανέβασα δυο φορές στα δικαιολογητικά. Δεν καταχωρούνται εκεί που τα ανεβάζεις (δικαιολογητικά) αλλά εκεί που σου δείχνει το μήνυμα : Παραστατικά/Λοιπά 'Εξοδα ---> 4 καρτέλα : Καταβληθέντα 'Ιδια Κεφάλαια .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_N Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2019 Τα ποσά που κατατίθενται σε ανάδοχους/προμηθευτές για να καλύψουν την ιδία συμμετοχή του/της ωφελούμενου/ης όντως καταχωρούνται εκεί που έγραψε ο dib (καρτέλα "Καταβληθέντα Ιδία Κεφάλαια"), αλλά τα σκαναρισμένα αποδεικτικά των τραπεζικών μεταφορών που (αν κατάλαβα καλά) ρωτάει ο gio, εγώ τα ανεβάζω πάντα στα "Δικαιολογητικά" δεδομένου ότι δεν είναι παραστατικά για να ανέβουν στην αντίστοιχη καρτέλα. Μέχρι στιγμής δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2019 11 ώρες πριν, dib said: Δεν καταχωρούνται εκεί που τα ανεβάζεις (δικαιολογητικά) αλλά εκεί που σου δείχνει το μήνυμα : Παραστατικά/Λοιπά 'Εξοδα ---> 4 καρτέλα : Καταβληθέντα 'Ιδια Κεφάλαια .. Στα καταβληθέντα ιδία κεφάλαια βάζεις πληκτρολογώντας τα ποσά. Τα παραστατικά δεν έχει εκεί κάπου να τα βάλεις. Μονο στα δικαιολογητικά μπορώ ...αλλά δεν τα δέχονται εκεί!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2019 38 λεπτά πριν, gio said: Στα καταβληθέντα ιδία κεφάλαια βάζεις πληκτρολογώντας τα ποσά. Τα παραστατικά δεν έχει εκεί κάπου να τα βάλεις. Μονο στα δικαιολογητικά μπορώ ...αλλά δεν τα δέχονται εκεί!!! Στα Ψηφιοποιημένα παραστατικά τα βάζεις ... δίπλα στα καταβληθέντα ιδία κεφάλαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerina_ser Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2019 14 ώρες πριν, gio said: Τα ανέβασα δυο φορές στα δικαιολογητικά. Μου το βγάζει ως παρατήρηση Μήπως ανεβαίνουν αλλού;; Σε αυτή τη φάση που βρίσκεται η αίτηση δεν υπάρχει καν η δυνατότητα να ανέβει κάποιο αρχείο σε άλλη καρτέλα πέραν αυτής των "Δικαιολογητικών". Το θέμα σου πρέπει να έχει να κάνει με το αρχείο pdf που ανέβασες, το οποίο για κάποιοο λόγο δεν αναγνωρίζεται από το σύστημα (έχει συμβεί και σε μένα). Απ' ότι έχω καταλάβει, αν όταν ανεβάζεις το αρχείο ο τίτλος που σου βγάζει η πλατφόρμα δεν περιλαμβάνει και νούμερο π.χ. "Attachment_3.pdf" σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με το αρχείο. Δοκίμασε να το ξανασκανάρεις και να το ανεβάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2019 ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΘΕΜΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TBD Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2019 (edited) Μια απ' τα ίδια παιδιά. Άντε να δούμε... Edited Νοέμβριος 12 , 2019 by TBD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppanag Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2019 @TBD έλεγξε την δανειακή σύμβαση... είναι πλήρης? έχει υπογραφές? έχει τα σωστά στοιχεία? μήπως δεν είναι η δανειακή σύμβαση που υπέγραψε ο ωφελούμενος με την τράπεζα και είναι ένα απλό έγγραφο της τράπεζας? Κατά τα λοιπά μου έτυχε κι εμένα να μου ζητάνε έγγραφο που είχα ήδη αναρτήσει και ήταν σε pdf μαζί με άλλα σχετικά, οπότε τους διέφυγε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blai Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2019 Σε περίπτωση που: έχει ακυρωθεί αίτηση με απένταξη στον Α κύκλο στο τελικο στάδιο λόγω μη εξοφλησης 100% της τακτοποίησης πριν την αιτηση ... , αλλά στην πραξη εχουν κατασκευασθει οι επιλέξημες παρεμβάσεις κ εχουν κοπεί τα τιμολόγια ΑΠΥ κ δελτίο αποστολής το 2018, --》 θα μπορούσε να γινει νεα αίτηση στον επερχόμενο γ' κύκλο με τα ίδια παραστατικα κ δικαιολογητικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα