Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Το τρίτο είναι σίγουρα μακρύτερο και είναι και αυτό που θα πάρουν και οι ωφελούμενοι... Ωρέ μπας και είναι 12 το βράδυ τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alessio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Παίδες το σουκου πάντως, στην τηλεόραση έλεγαν για 13.00! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petsis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Αυτό πέφτει χωρίς να ξεκινήσουμε να περνάμε κάτι. Φαντάστείτε να ανοίξει τί θα γίνει.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Ψιλοαπλό είναι εντάξει, πέρασα ήδη το πρώτο και πάω για το δεύτερο... Ελπίζω να προλάβω να βάλω και ένα τρίτο μετά και είμαι κομπλε... 10 λεπτά δουλειά είναι αν τα έχεις έτοιμα... @Fade2Black πως ήδη καταχώρησες 2 και πας για 3ο και μένα μου βγάζει αυτό ... στις 12.18 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Ρε dib το έγραψα πιο πάνω τρολ ειναι! Σιγά μην ανοιξε, την καθαρά δευτέρα θα ανοίξει...! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
μεταλλατζης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Fade2Black στην αρχη με τρομαξες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Ρε παιδιά δε φταίει ο Fade2Black. Είναι το αρχείο pdf μου 100mb του εντύπου παρεμβάσεων και δεν αντέχει... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ΥΓ: Είμαι troll σαν τον Fade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Είναι αυτό που είπε ο petsis πιο πάνω ρε παιδιά... Refresh κάνουμε και πέφτει... Που να ανεβάσουμε και τπτ.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Fade2Black ωραίος ... δεν το πρόσεξα !!!! +1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 (edited) Εδώ με τα hit που δέχεται πάμε από server-unavailable σε bad gateway. Τι λέμε τώρα. Τη νιώθετε την κοινωνία της πληροφορίας; Edited Μάρτιος 12 , 2018 by Sw0rdf1sh 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα