cossie Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Είνια καθαρός εμπαιγμός αυτό που ζούμε συνάδελφοι. Μόνο αν κινηθούμε δικαστικά θα βγει άκρη. Όποια άκρη... Συνάδελφε συμφωνώ. Κοίταξε το post #343 που έχω στείλει απο χθές
summergreek Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 ενταξει μας κοροιδευουν ...ειναι ξεφτιλα αυτο το πραγμα...ας το ακυρωσουν τελειως το προγραμμα ...πραγματικα δεν με ενδιαφερει καθολου πλεον 1
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 8 παρα τέταρτο σήμερα η τοπική αγορά ήταν πλημμυρισμένη από μηχανικούς που πήγαιναν στα γραφεία τους. Μπορεί εξοικονομώ να μην ανοίξει αλλά τουλάχιστον δούλεψαν λίγο τα πρατήρια καφέ σήμερα το πρωί δίνοντας καφέ σε πλαστικό.. 3
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 τα ιδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου!!!
vk2626 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 (edited) 500 Internal Server Error nginx/1.12.2 Server-unavailable! Edited Μάρτιος 13 , 2018 by vk2626
HumanError Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 αν δεν ανοίξει και σήμερα μπορεί κάποιος φορέας (π.χ. ΠΣΥΠΕΝΕΠ) ή κάποιος από εμας να αναλάβει να κάνει ενα petition .... θα λάβει αρκετές υπογραφές...το θέμα είναι αν προλαβαίνει να κατατεθεί το ψήφισμα στο υπουργείο και να υπάαρξει πίεση
ppanag Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Μάλλον βάζουν τις τελευταίες πινελιές... θα αγγίζει την τελειότητα !!! 1
gchr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 (edited) Δεν το πιστεύω!!!!! Το είδα!!!! το είδα!!!! Θαύμα!!! "Είσοδος στο πληροφοριακό σύστημα" ... Το ξέρω δε με πιστεύετε... Τόση ήταν η συγκίνηση που δε σκέφτηκα να πατήσω το Prtscn!!!!! Edited Μάρτιος 13 , 2018 by gchr 2
ιωάννης.κ. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Προτείνω να εγγραφούμε στον ΠΣΥΠΕΝΕΠ έτσι ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη πίεση οποιαδήποτε κίνηση εκ μέρους του συλλόγου, έιτε είναι κάποιο petition είτε καταγγελία της διαδικασίας με ένδικα μέσα. Ούτε δύο λεπτά δεν είναι η εγγραφή παρεπιπτόντως.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα