chris_gr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Να ρωτήσω κάτι, στο τέλος του link επιβεβαίωσης (στο email) έχει ένα id. Εμένα στις 9:00 είναι 89xxx Να ρωτήσω το δικό σας τι είναι; Έχει σχέση με αύξοντα αριθμό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheShaman Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 (edited) GrigaS μου έστειλε κανονικά φωτογραφίες που έβγαλε όταν συνδέθηκε και προχώρησε. Η πλατφόρμα - από το επίσημο link - δεν άνοιξε νωρίτερα. Έχω φτιάξει εφαρμογή που κοιτούσε αυτόματα ανά 3 λεπτά και θα μου είχε έρθει email στο κινητό. Edited Μάρτιος 13 , 2018 by TheShaman 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sittron Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Να ρωτήσω κάτι, στο τέλος του link επιβεβαίωσης (στο email) έχει ένα id. Εμένα στις 9:00 είναι 89xxx Να ρωτήσω το δικό σας τι είναι; Έχει σχέση με αύξοντα αριθμό; 8:24 π.μ. - 58χχχχχ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimikal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 (edited) Να ρωτήσω κάτι, στο τέλος του link επιβεβαίωσης (στο email) έχει ένα id. Εμένα στις 9:00 είναι 89xxx Να ρωτήσω το δικό σας τι είναι; Έχει σχέση με αύξοντα αριθμό; 89833 στις 8:11 η ώρα Edited Μάρτιος 13 , 2018 by dimikal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 μπαινετε καθόλου? ΕΧω 10 λεπτα π[ου δεν κάνει τιπ[οτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
magos88 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Ανέβασε μια να δούμε κι εμείς πως ειναι Δεν ξέρω πως κάνω επισύναψη εδώ. Μου έστειλε την κεντρική οθόνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ata Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Ανέβασε εδώ https://imgur.com/upload Link to comment Share on other sites More sharing options...
kantivas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Να ρωτήσω κάτι, στο τέλος του link επιβεβαίωσης (στο email) έχει ένα id. Εμένα στις 9:00 είναι 89xxx Να ρωτήσω το δικό σας τι είναι; Έχει σχέση με αύξοντα αριθμό; εμενα στις 8:16 εχει id=89833 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mars_christos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δεν ξέρω πως κάνω επισύναψη εδώ. Μου έστειλε την κεντρική οθόνη... παράθεση --> δεύτερη σειρά-->ενδέκατο κουτάκι (γράφει image όταν περνάς το ποντίκι απο πάνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
akaliak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Μπορεί να μπει κανένας τώρα; Νομίζω έπεσε τελείως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα