Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Συνδέομαι μέσω taxis πλέον (εφοσον επανήλθε το taxis) και συμβαίνει το εξής: άλλες φορές με πάει στις αιτήσεις (όπου υπάρχει και το ανάλογο πλήκτρο νέα αίτηση) άλλες φορές με ξαναπάει στο taxis και είμαι σε φαύλο κύκλο συνδέσεων. Αυτό δεν πρόκειται για φόρτο. Πρόκειται για λάθος σχεδιασμό. Να τα λέμε όπως είναι. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akaliak Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Τα ίδια και σε μένα. Έχει καταφέρει κανείς να δηλώσει ΑΦΜ για σύμβουλο έργου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ge_liakos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Εγω απορω η ΑΑΔΕ που τις εχουν ξεσκισει το συστημα πως δεν διαμαρτυρεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
petsis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Εγώ είμαι 2 ώρες τώρα εδώ. και δεν τολμώ να πατήσω ούτε refresh.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
michael1983 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Εγώ έφτασα μέχρι το Δημοτικό Διαμέρισμα. Μετά κόλλησε και δεν προχώρησε ποτέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 τζαμπα είσαι εκει, δεν θα γινει τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
michael1983 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Τα ίδια και σε μένα. Έχει καταφέρει κανείς να δηλώσει ΑΦΜ για σύμβουλο έργου; Φυσικά και όχι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Δώστε εκεί μια 15ήμερη παράταση να τα φτιάξετε με ηρεμία. Τι δεν καταλαβαίνουν; 2 μέρες παραταση σαββατοκύριακο τη μια. 1 μέρα παράταση τη νύχτα την άλλη. Έλεος. Ρε παιδία. Έλα δηλαδή. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 petsis προχωρησε το loading? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arisermpo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να καταλάβω τι τη θέλουν τη σύνδεση με το taxis και το super duper πληροφοριακό σύστημα... Αφού όλα τα δεδομένα (εκτός από το ονοματεπώνυμο) πρέπει να τα περάσεις χειροκίνητα!! Και το πιο τραγικό απ' όλα, για έγγαμο δικαιούχο, σου ζητάει εισόδημα του δικαιούχου, εισόδημα του/της συζύγου και σε βάζει να τα αθροίσεις και μόνος σου! Τι διάολο κάναν 3 χρόνια που όλο τον επόμενο μήνα άνοιγε το Εξοικονομώ?? Τραγικοί........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα