Bill22 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Αυτο κανω. Αλλα μου βγαζει Δεν βρέθηκε εγγεγραμμένος χρήστης στο Portal που να αντιστοιχεί στο ΑΦΜ. Παρακαλώ συνεχίστε τη διαδικασία εγγραφής στο επόμενο βήμα
GMEPH Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 σε όλους αυτήν την εμπλοκή βγάζει #822,826..από αύριο και βλέπουμε μάλλον,κάντε υπομονή...
Alessio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 1. Βασικά Στοιχεία Αίτησης : Στοιχεία Ωφελούμενου : Δεν έχει γίνει επιβεβαίωση των οικονομικών στοιχείων από το TAXIS Τί είναι αυτό?
zio7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Για μεμονωμένο διαμέρισμα εκεί που λέει "Τετραγωνικά μέτρα ακινήτου (βάσει οικοδομικής άδειας) " τι συμπληρώνουμε?
chl17n Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Το IP του Host Server από τον οποίο έγινε η κλήση δεν ανήκει στη λίστα εξουσιοδοτημένων IPs? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? 1
gab pet Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Καλημέρα έχει προχωρήσει κανείς στην δήλωση Deminimis ; Περιορισμού προγράμματος και κριτήρια αποκλεισμού; Οι δυο πρώτες επιλογές μου φαίνονται ιδιες ή κάτι μου ξεφεύγει ?
chr_io Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Το IP του Host Server από τον οποίο έγινε η κλήση δεν ανήκει στη λίστα εξουσιοδοτημένων IPs? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? Κι εμένα αυτό βγάζει
angelosk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 απλως στο ενα λέει οτι δεν εχεις πάρει καθολου, και στο αλλο οτι δεν θα περασεις το μέγιστο ποσό. Παντως τώρα ουτε σαν ωφελουμενος ουτε σαν συμβουλος μπαίνει. Κολλαεει στο auth, δεν βρίσκει τα ΑΦΜ
κονικοκε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 καλημέρα συνάδελφοι, κι εμένα εκεί κολλάει...δε μπορώ να μπω ως σύμβουλος έργου, ενώ καταχωρώ όλα τα στοιχεία του πελάτη...
john13552 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Σαν σύμβουλος δεν μπαίνει, κατά τα άλλα προχωράει και περιμένουμε την επιβεβαίωση τη; ΑΑΔΕ 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα