Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτο κανω. Αλλα μου βγαζει

Δεν βρέθηκε εγγεγραμμένος χρήστης στο Portal που να αντιστοιχεί στο ΑΦΜ.

Παρακαλώ συνεχίστε τη διαδικασία εγγραφής στο επόμενο βήμα

• Απαντήσεις 7,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

σε όλους αυτήν την εμπλοκή βγάζει #822,826..από αύριο και βλέπουμε μάλλον,κάντε υπομονή...  

Δημοσιεύτηκε

• 1. Βασικά Στοιχεία Αίτησης : Στοιχεία Ωφελούμενου : Δεν έχει γίνει επιβεβαίωση των οικονομικών στοιχείων από το TAXIS

Τί είναι αυτό?

Δημοσιεύτηκε

Για μεμονωμένο διαμέρισμα εκεί που λέει "Τετραγωνικά μέτρα ακινήτου (βάσει οικοδομικής άδειας) " τι συμπληρώνουμε?

Δημοσιεύτηκε

• Το IP του Host Server από τον οποίο έγινε η κλήση δεν ανήκει στη λίστα εξουσιοδοτημένων IPs?  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

•  

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα έχει προχωρήσει κανείς στην δήλωση Deminimis ; Περιορισμού προγράμματος και κριτήρια αποκλεισμού; Οι δυο πρώτες επιλογές μου φαίνονται ιδιες ή κάτι μου ξεφεύγει ?

Δημοσιεύτηκε

• Το IP του Host Server από τον οποίο έγινε η κλήση δεν ανήκει στη λίστα εξουσιοδοτημένων IPs?  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
  •  
  •  

Κι εμένα αυτό βγάζει

Δημοσιεύτηκε

απλως στο ενα λέει οτι δεν εχεις πάρει καθολου, και στο αλλο οτι δεν θα περασεις το μέγιστο ποσό.

Παντως τώρα ουτε σαν ωφελουμενος ουτε σαν συμβουλος μπαίνει. Κολλαεει στο auth, δεν βρίσκει τα ΑΦΜ

Δημοσιεύτηκε

καλημέρα συνάδελφοι, κι εμένα εκεί κολλάει...δε μπορώ να μπω ως σύμβουλος έργου, ενώ καταχωρώ όλα τα στοιχεία του πελάτη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.