arisermpo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 jimevi13 σωστό και λογικό. Εγώ στη δική μου αίτηση, ολοκλήρωσα το 1ο στάδιο επιλεξιμότητας, όταν πάω στο 2ο στάδιο μου λέει ότι "Δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα στοιχεία απο την ΑΑΔΕ" (ή κάτι τέτοιο). Για πελάτες ακόμα δεν μπόρεσα να μπω. Και επίσης νομίζω πως τώρα το site έπεσε τελείως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HumanError Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 (edited) Μαρια Π. Βάζεις αυτό που αναγράφεται στο Ε9 ως Κύριοι Χώροι και θα πρέπει να συμφωνεί με την Οικοδομική άδεια. Τώρα αν αυτό αποκλίνει από την επιφάνεια του ΠΕΑ μέχρι 7 τμ είναι οκ. Δες παράρτημα 1 του οδηγού. Edited Μάρτιος 19 , 2018 by HumanError Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Να και το επόμενο βήμα... :mrgreen: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαρία Π. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 (edited) Μαρια Π. Βάζεις αυτό που αναγράφεται στο Ε9 ως Κύριοι Χώροι και θα πρέπει να συμφωνεί με την Οικοδομική άδεια. Τώρα αν αυτό αποκλίνει από την επιφάνεια του ΠΕΑ μέχρι 7 τμ είναι οκ. Δες παράρτημα 1 του οδηγού. Συγνωμη που επιμένω αλλά για να το διευκρινίσω μία και καλή.. Στο πεδίο Τετραγωνικά μέτρα ακινήτου (βάσει οικοδομικής άδειας) * βάζω το σύνολο κύριων και βοηθητικών χώρων του Ε9? Στο πεδίο Επιφάνεια κύριων χώρων ακινήτου * βάζω μόνο τους κύριους χώρους οκ.... Edited Μάρτιος 19 , 2018 by Μαρία Π. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 (edited) Καλή εβδομάδα συνάδελφοι/ισες...!!!!! Σε λίγο θα ρωτάμε: " Πόσα refresh έκανες σήμερα;;;;;;" Άραγε σήμερα πόσες ώρες θα μας αφήσουν να παιδευόμαστε;;;; Edited Μάρτιος 19 , 2018 by gchr Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapam77 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Συγνωμη που επιμένω αλλά για να το διευκρινίσω μία και καλή.. Στο πεδίο Τετραγωνικά μέτρα ακινήτου (βάσει οικοδομικής άδειας) * βάζω το σύνολο κύριων και βοηθητικών χώρων του Ε9? Στο πεδίο Επιφάνεια κύριων χώρων ακινήτου * βάζω μόνο τους κύριους χώρους οκ.... Μαρία Π. εδώ προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη τι γίνεται με το πληροφοριακό σύστημα, και όχι να μάθουμε πως γίνεται η δουλειά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikegry75 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Το IP του Host Server από τον οποίο έγινε η κλήση δεν ανήκει στη λίστα εξουσιοδοτημένων IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiliosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Το σύστημα τρελάθηκε ... μου βάζει με οικογενειακό εισόδημα 25.825,32 € ότι . Βάσει της καταχώρησής σας, το ακίνητο θεωρείται ΜΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟ Το δηλωθέν εισόδημα υπερβαίνει το όριο της 7ης κατηγορίας του πίνακα 2.2.1 του Οδηγού Εφαρμογής του Προγράμματος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Κρατάτε Screenshot από τα παλαβά που βγάζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arisermpo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 spiliosa τσεκαρα τα δεκαδικά (κόμμα- τελεία)... Μηπως το βλέπει για 28.000.0000€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα