kontrapounto Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 στο βήμα 2 στα ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ μου ζητά οπωσδήποτε να δηλώσω τράπεζα ενώ δεν το θέλω, μήπως έχασα κάτι στα προηγούμενα ? κατά τα άλλα μου βγάζει "Τα στοιχεία δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την ΑΑΔΕ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HumanError Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Μαρία Π. Δεν έχω μπει ακόμα στη πλατφόρμα. Βασικά το λογικό είναι όπως το λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arisermpo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Σε άλλα νέα.... https://www.b2green.gr/el/post/55859/32-ofeloumenoi-exasfalisan-tin-eisodo-tous-sto-neo-exoikonomo-tin-proigoumeni-evdomada Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikegry75 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 και εμενα αυτο μου βγαζει . μηπωσ κανουμε καπου λαθοσ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cve20126 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Προσωπικά κολλάω στη 2η φάση που μου βγάζει οτι δεν ελέγχθηκαν τα στοιχεία από το taxis και δε μπορώ να προχωρήσω περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiliosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 (edited) spiliosa τσεκαρα τα δεκαδικά (κόμμα- τελεία)... Μηπως το βλέπει για 28.000.0000€ το βάζω και χωρίς δεκαδικά, του κάνω προσωρινή αποθήκευση και καταλήσει στο ίδιο... Edited Μάρτιος 19 , 2018 by spiliosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomA Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Σε άλλα νέα.... https://www.b2green.gr/el/post/55859/32-ofeloumenoi-exasfalisan-tin-eisodo-tous-sto-neo-exoikonomo-tin-proigoumeni-evdomada Η ανακοίνωση του Υπουργείου την Παρασκευή αναφέρει ότι κανείς δεν ολοκλήρωσε αίτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arisermpo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 (edited) το βάζω και χωρίς δεκαδικά, του κλανω προσωρινή αποθήκευση και καταλήσει στο ίδιο... Μηπως φταίει αυτό ?? χαχαχαχα Γενικά πάλι υπάρχουν πολλά προβλήματα. Πάλι θα περιμένου μέχρι τις 17:00-18:00 να βγάλουν δελτίο τύπου... Edited Μάρτιος 19 , 2018 by arisermpo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiliosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 χαχαχα μας έφαγε ο τόνος δίπλα στο ¨λ¨ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cdisl Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Κάποιος πιο πάνω ισχυρίζεται ότι πρέπει να σβήνουμε τη μνήμη cache του browser. Αυτό διαπίστωσα και εγώ. Κάθε λίγο και λιγάκι, ή αν κολλάει το σύστημα, θέλει σβήσιμο το cache Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα