gchr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Πάντως εγώ προσπαθώ να διορθώσω ένα e-mail (την προηγούμενη εβδομάδα είχα βάλει το δικό μου) και να περάσω του πελάτη και .... τίποτα (κενή οθόνη)!!!!!
steve aris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 "Δεν βρέθηκε εγγεγραμμένος χρήστης στο Portal που να αντιστοιχεί στο ΑΦΜ.Παρακαλώ συνεχίστε τη διαδικασία εγγραφής στο επόμενο βήμα." Από επικοινωνίες με συναδέλφους, η πλειοψηφία είναι κολλημένη εκεί!!! Αλλά και να μπεις στην ΑΑΔΕ, δεν σου κάνει αυθεντικοποίηση........... Πάλι ταλαιπωρία, χαμένες εργαοτώρες και απαξίωση............
Alessio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Ίσως έχεις κάποιο στοιχείο λάθος.. Αντιγραφη από το εκκαθαριστικό κανω!
gbazdan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Αντιγραφη από το εκκαθαριστικό κανω! Στην περίπτωσή μου ο έλεγχος έγινε κατευθείαν. Έσωσα και ήταν ΟΚ.. Γι αυτό λέω μήπως γράφεις κάτι λάθος (πχ μήπως βάζεις εισόδημα στα τέκνα ενώ δεν έχουν; )
vengeano Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα μπορεί να κάνει εκκαθάριση των cookies και της cache, μόλις το έκανα προχώρησε. Απλά θα διαγράψει και τυχόν αποθηκευμένους κωδικούς (για το διάστημα που θα ζητήσετε τη διαγραφή), να το έχετε υπόψιν σας αυτό. Παρόλα αυτά και ενώ κατάφερα να προχωρήσω και να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων ωφελουμένου από την ΑΑΔΕ, συνεχίζει να μη συμφωνούν λέει τα τ.μ. των κύριων χώρων που βάζω στην αίτηση με αυτά της ΑΑΔΕ..Παρότι το βλέπω στο Ε9 ότι συμπίπτουν κανονικά...
gbazdan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 (edited) Ενώ έχω εξοικονόμηση ενέργειας πάνω από 200% του κτιρίου αναφοράς, μου βγάζει αυτό το μήνυμα: 1. Έλεγχος επίτευξης ενεργειακού στόχου. Αποτέλεσμα - Αρνητικό. Παρακαλώ προβείτε στις απαραίτητες διορθώσεις. Ο στόχος στην περίπτωσή μου είναι 40%... Edited Μάρτιος 19 , 2018 by gbazdan
mikegry75 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Άθροισμα εισοδημάτων επιβ. εισφοράς τέκνων * εδω τι βαζουμε ρε παιδια?
Alessio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Στην περίπτωσή μου ο έλεγχος έγινε κατευθείαν. Έσωσα και ήταν ΟΚ.. Γι αυτό λέω μήπως γράφεις κάτι λάθος (πχ μήπως βάζεις εισόδημα στα τέκνα ενώ δεν έχουν; ) Μα έβαλα ήδη μια δήλωση χωρίς πρόβλημα...τα έχω περάσει 2-3 φορές! όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα μπορεί να κάνει εκκαθάριση των cookies και της cache, μόλις το έκανα προχώρησε. Απλά θα διαγράψει και τυχόν αποθηκευμένους κωδικούς (για το διάστημα που θα ζητήσετε τη διαγραφή), να το έχετε υπόψιν σας αυτό. Παρόλα αυτά και ενώ κατάφερα να προχωρήσω και να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων ωφελουμένου από την ΑΑΔΕ, συνεχίζει να μη συμφωνούν λέει τα τ.μ. των κύριων χώρων που βάζω στην αίτηση με αυτά της ΑΑΔΕ..Παρότι το βλέπω στο Ε9 ότι συμπίπτουν κανονικά... Να το δοκιμασουμε κι αυτο, ευχριτούμε συνάδελφε!
spiliosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δεν δουλευει το μπ.........ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βάσει της καταχώρησής σας, το ακίνητο θεωρείται ΜΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟ Το δηλωθέν εισόδημα υπερβαίνει το όριο της 7ης κατηγορίας του πίνακα 2.2.1 του Οδηγού Εφαρμογής του Προγράμματος. πως γίνετε με 25.800 οικογενεικο !!!!!!!!!!!!!!! 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα