spiliosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Το σίγουρο έιναι ένα!!!! Δεν πρόκειτε να κάνουμε δουλειά και σήμερα!!!! Η καλή μέρα από τοπρωί φαίνεται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arisermpo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Όταν λέτε πως σας ζητάει στοιχεία για ενεργειακό στόχο κτλ κτλ βάλατε και στοιχεία ΠΕΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panapara1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 ΛΑΘΟΣ ΕΜΑΙΛ ΔΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbazdan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Όταν λέτε πως σας ζητάει στοιχεία για ενεργειακό στόχο κτλ κτλ βάλατε και στοιχεία ΠΕΑ? Ναι κανονικά. Πέρασα και παρεμβάσεις, κλπ και στην οριστική υποβολή βγάζει αυτό το μήνυμα για την επίτευξη του στόχου.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Εμένα πάντως όταν κάνω οριστική υποβολή βγάζει ένα παράθυρο "Έλεγχος πληρότητας στοιχείων'' αλλά κενό χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι παρά μόνο να πατήσω ένα άκυρο. Τι είναι αυτό πάλι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
arisermpo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Μάλιστα... Ενα μπάχαλο... Εγώ στη 1 μονο που κατάφερα να περάσω μου βγάζει "Δεν έχει γίνει επιβεβαίωση των οικονομικών στοιχείων από το TAXIS" και τέλος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Λοιπόν πήρα πρώτα στο τηλέφωνο 2131513113 σε έναν υπάλληλο του υπουργείου και μου είπε ότι και αυτός δεν μπαίνει και επειδή άρχισα τα "καντήλια" με παρέπεμψε στον προιστάμενο του στο τηλέφωνο 2131513889 Πήρα εκεί τηλέφωνο το σήκωσε φυσικά η γραμματέας του με σύνδεσε μαζί του και όπως ήταν επόμενο δεν το σήκωσε. Και άρχισα να τα "λέω" στην γραμματέα του η οποία είπε οτι δεν ξέρει το θέμα και όταν την έκραξα οτι είναι γραμματέας του υπευθύνου του προγράμματος και δεν ξέρει το θέμα και τη ρώτησα αν μπήκε στη σελίδα απο το πρωί να δει αν λειτουργεί άρχιζε να φωνάζει και να λέει οτι της κάνω υποδείξεις και οτι η υπομονή έχει τα όρια της και μολις πήγα να αρχίσω τα "καντήλια" το έκλεισε Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ!!! Και να μην ξεχάσουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στασινο που ευχαρίστησε τον Σταθάκη 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
silverhawk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Εμένα γράφει στο πάνω μέρος: Το IP του Host Server από τον οποίο έγινε η κλήση δεν ανήκει στη λίστα εξουσιοδοτημένων IPs Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapam77 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Πήρα εκεί τηλέφωνο το σήκωσε φυσικά η γραμματέας του με σύνδεσε μαζί του και όπως ήταν επόμενο δεν το σήκωσε. Και άρχισα να τα "λέω" στην γραμματέα του η οποία είπε οτι δεν ξέρει το θέμα και όταν την έκραξα οτι είναι γραμματέας του υπευθύνου του προγράμματος και δεν ξέρει το θέμα και τη ρώτησα αν μπήκε στη σελίδα απο το πρωί να δει αν λειτουργεί άρχιζε να φωνάζει και να λέει οτι της κάνω υποδείξεις και οτι η υπομονή έχει τα όρια της και μολις πήγα να αρχίσω τα "καντήλια" το έκλεισε από μηχανικοί γινήκαμε καντηλανάφτες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vk2626 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Εμένα γράφει στο πάνω μέρος: Το IP του Host Server από τον οποίο έγινε η κλήση δεν ανήκει στη λίστα εξουσιοδοτημένων IPs Τα ίδια και δεν φτιαχνει με ανανεωση.. Εχεις static IP μήπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα