lamproud Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Καλημέρα, Βρήκατε πουθενά δυνατότητα αλλαγής του σεναρίου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamproud Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Καλημέρα, Βρήκατε πουθενά δυνατότητα αλλαγής του σεναρίου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
silverhawk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δεν έχουμε φτάσει εκεί φίλε. vk2626 ( τι ειναι το static IP ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoifot Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 μπαινω σαν συμβουλος εργου,ξερει κανεις πως προχωραω στο βημα 3 για να καταχωρησω πεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vk2626 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 (edited) Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την επικοινωνία με την σελίδα αυθεντικοποίησης της ΑΑΔΕ. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε αργότερα ή επικοινωνήστε με το Help Desk. Απο τον πάροχο σου, αν έχεις στατική IP... Υποψιάζομαι τότε δεν μπορεις να γραφτεις 2 φορες στη σελιδα της ΑΑΔΕ (Για 2ο ωφελουμενο ή σαν Συμβουλος κλπ). Εικασίες κάνω όμως Edited Μάρτιος 19 , 2018 by vk2626 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
seth@tee Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Κόλαση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atsimeri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 200 ευρώ παιδιά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Popular Post Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Φαρσοκωμωδία επικών διαστράσεων. Έχω καταχωρίσει αίτηση από τις 8.15 το πρωί και απλά περιμένουμε την έγκριση από ΑΑΔΕ. Και μαθαίνω ότι άλλοι συνάδελφοι έχουν κάνει οριστική υποβολή, έχουν υποβάλλει ΠΕΑ και παρεμβάσεις κοκ. Αυτή ήταν η περιβόητη σειρά προτεραιότητας. Γαμώ το υπουργείο σας και γαμώ το σπίτι σας, μόνο αυτό έχω να πω. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
silverhawk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Σκληρός , χαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την επικοινωνία με την σελίδα αυθεντικοποίησης της ΑΑΔΕ. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε αργότερα ή επικοινωνήστε με το Help Desk. Απο τον πάροχο σου, αν έχεις στατική IP... Υποψιάζομαι τότε δεν μπορεις να γραφτεις 2 φορες στη σελιδα της ΑΑΔΕ (Για 2ο ωφελουμενο ή σαν Συμβουλος κλπ). Εικασίες κάνω όμως Εμένα μου το βγάζει κι όταν προσπαθώ να μπω στον ένα και μόνο ωφελούμενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα