alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Εγώ πάντως έμεινα με την ''Οριστική υποβολή'' στο χέρι... Μέχρι εκεί έφτασα και μάλλον τότε μπήκε μεγάλο κύμα και κράσαραν όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gountas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 έχουμε κάποια ενημέρωση , έστω από τηλ. επικοινωνία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vk2626 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Και εγώ ξέρω για 3 άτομα που πήραν εξαψήφιο κωδικό... Οπότε λογικά τέλος και τα χρήματα!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 (edited) Παιδιά τι γίνεται όταν έχουμε 100% πλήρη κυριότητα; Πάω να περάσω τον μοναδικό ιδιοκτήτη στην καρτέλα ¨Στοιχεία συνιδιοκτησίας" και δεν μου παίρνει το 100% πλήρους κυριότητας. Το έχει αντιμετωπίσει άλλος; Επιμένεις. κάνεις κλικ εκτός, ξανά, refresh,ξαναπληκτρολογείς κλπ κλπ κλπ Κι εμένα με ταλαιπώρησε... Edited Μάρτιος 19 , 2018 by gchr Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 1 αίτηση οριστική με α/α πρωτ 001216 Έστειλε mail επιβεβαίωσης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alessio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Οπότε λογικά τέλος και τα χρήματα!!!! Οχι βρε παιδια Εξαψηφιος ουτως ή άλλως γιατί ξεκινάει με μηδενικα: πχ 000554 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiliosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Και τον ρίξαμε οι "κακοί¨ Μηχανικοί και σήμερα τον server!!! Ο στρατηγός άνεμος τον πήρε και τον σήκωσε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
castell Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Η αίτησή σας έχει υποβληθεί. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης είναι 000XXX.Μπορείτε να ακυρώσετε την αίτησή σας οποιαδήποτε στιγμή πριν εκδοθεί η απόφαση υπαγωγής, αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος υποβολής.Το σχετικό ποσό για την επιχορήγηση καθώς και το ποσό του δανείου θα παραμείνουν δεσμευμένα για δύο (2) μήνες από την ημερομηνία υποβολής, δηλαδή μέχρι 18/05/2018. Εντός αυτού του διαστήματος θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει τυχόν διαδικασίες για λήψη δανείου και να θέσετε την αίτηση σε κατάσταση «προς υπαγωγή».Έχετε τη δυνατότητα σε κάθε χρονικό σημείο εντός των δύο (2) μηνών να κάνετε αμετάκλητη δήλωση για μη λήψη δανείου και να προχωρήσετε την αίτησή σας σε κατάσταση «προς υπαγωγή». Σε περίπτωση που απορριφθεί η αίτηση του δανείου και υποβάλλετε εκ νέου αίτηση σε άλλο χρηματοπιστωτικό οργανισμό, το ανωτέρω ποσό παραμένει δεσμευμένο συνολικά για τρεις (3) μήνες από την ημερομηνία υποβολής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι τέλος τα χρήματα, απλά περιμένω λαθαρα από περιέργεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
gountas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 δε νομίζω..η ψηφιακή πλατφόρμα έχει πρόβλημα..απλά το πανε λαου λαου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα