todesritter2003 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δεν έχει σημασία άν το έχει μόνη της πρέπει να περάσεις τα στοιχεία της και το ΑΤΑΚ στα στοιχεία συνιδιοκτητών
tapam77 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 (edited) Πάντως για να μη λέμε μόνο τα στραβά, το σύστημα ευτυχώς μας βγάζει μια πληθώρα μηνυμάτων λαθών και σφαλμάτων, μην αφήνοντάς μας εμάς τα ζωντανά να βαρεθούμε τώρα όταν προσπαθώ να επαληθεύσω email μου βγάζει Παρακαλώ δώστε μια έγκυρη ημερομηνία λήξης. ημερομηνία λήξης σε ποιο πράγμα δεν έχω καταλάβει Edited Μάρτιος 19 , 2018 by tapam77 3
todesritter2003 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Μην μασάς είναι κόλλημα του συστήματος ξαναπροσπάθησε
todesritter2003 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Εγώ πάντως εδώ και 3.5 ώρες δεν έχω καταφέρει τίποτα
rizosp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 @ Πάντως για να μη λέμε μόνο τα στραβά, το σύστημα ευτυχώς μας βγάζει μια πληθώρα μηνυμάτων λαθών και σφαλμάτων, μην αφήνοντάς μας εμάς τα ζωντανά να βαρεθούμε τώρα όταν προσπαθώ να επαληθεύσω email μου βγάζει Παρακαλώ δώστε μια έγκυρη ημερομηνία λήξης. ημερομηνία λήξης σε ποιο πράγμα δεν έχω καταλάβει Από κάτι φαγώσιμο που έχεις εκεί δίπλα. Απλά να είναι έγκυρη μην τους πεις ψέμματα γιατι δε λειτουργεί το σύστημα αλλιώς 2
sittron Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δεν έχετε τους ρόλους που απαιτούνται για να προσπελάσετε αυτό το portlet. 2
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 (edited) Με πέρασα και σύμβουλο Μη ρωτάτε πως παιδιά. Λογικά απίθανη κωλοφαρδία Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προσπαθώ ώρες... Σε σύνδεση εχώ: Δεν έχετε τους ρόλους που απαιτούνται για να προσπελάσετε αυτό το portlet. Στο e-mail επιβεβαίωσης έχω: Παρακαλώ δώστε μια έγκυρη ημερομηνία λήξης. Edited Μάρτιος 19 , 2018 by Sw0rdf1sh
zio7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Η λύση δηλαδή που έχουμε σαν μηχανικοί είναι να μας κοροϊδεύει το ΥΠΕΚΑ και εμείς απλά να πατάμε το F5? Το ΤΕΕ ετοιμάζει ευχαριστήρια επιστολή?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα