joanlioliou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Πας επιστροφη στην αρχικη οθονη και πατας ελεγχο πληροτητας οταν σου βγαλει οκ σου δινει την επιλογη επομενο βημα Εγω πηγα στο επομενο και με πεταξε παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tfekman Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Η σύζυγός μου που υποβάλει την αίτηση δεν έχει εισοδήματα παρά μόνο τεκμαρτά.Στα στοιχεία που δηλώνω τη βάζω ως υποχρεη για δήλωση ή όχι;Ως τώρα την είχα ΝΑι και μου βγάζει τωρα ότι δεν έχει υποβληθεί δήλωση το 16 για το αφμ που καταχωρήθηκε στην αίτηση σαν υποχρεος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 εννοείς την επιβεβαίωση από ΑΑΔΕ? Όχι, στο τελικό στάδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lydia1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 o πελατης μου θελει να προχωρησει με ιδια κεφαλια και οχι με δανειο απο τραπεζα και επισης δεν υπαρχουν συνιδιοκτητες αλλα στο συστημα στο βημα 2 μου τα ζηταει και τα 2 και μ λεει πως πρεπει να συμπληρωθουν τα πεδια, τικανουμε σε αυτην την [ερίπτωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoifot Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 παταω οριστικη υποβολη αλλα loading... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amanaris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 παρομοίως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Μια από τα ίδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
staee1976 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Όλοι έχετε καταφέρει να συνδεθείτε ως σύμβουλοι έργου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
todesritter2003 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Οριστική υποβολή και ατελειωτο loading Link to comment Share on other sites More sharing options...
gliout Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Εγώ 1 αίτηση έχω, και βγάζει μήνυμα οτι ακόμα δεν έχει γίνει ελεγχος απο ΑΑΔΕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα