ge_liakos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Καλησπέρα μήπως έχει κάνει κάποιος log in σαν συμβουλος έργου με εταιρικό αφμ?? Στους ορισμούς αναφέρει ότι μπορεί να είναι νομικό πρόσωπο ο σύμβουλος έργου, παρόλα αυτά δεν μου αναγνωρίζει το αφμ της εταιρίας ενώ όταν μπήκα με τα ατομικά μου στοιχεία προχώρησε κανονικά Και εγω το ιδιο προβλημα εχω. Παιρνω και helpdesk αλλα δεν χτυπαει καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALSIOU Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Καλησπέρα μήπως έχει κάνει κάποιος log in σαν συμβουλος έργου με εταιρικό αφμ?? Στους ορισμούς αναφέρει ότι μπορεί να είναι νομικό πρόσωπο ο σύμβουλος έργου, παρόλα αυτά δεν μου αναγνωρίζει το αφμ της εταιρίας ενώ όταν μπήκα με τα ατομικά μου στοιχεία προχώρησε κανονικά εχω ακριβως το ιδιο θεμα , και δεν ξερω τι να κανω ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanlioliou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 http://www.teelar.gr/index.php/1112-dt-paraitisi-stathaki 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joao1900 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 (Συνολική Πλήρης Κυριότητα) + ½ * (Συνολική Ψιλή κυριότητα ) + ½ * (Συνολική Επικαρπία) πρέπει να ισούται με 100 % @ata Βάσει αυτού του τύπου το βάζω 12,5% το 25% Link to comment Share on other sites More sharing options...
ge_liakos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Μηπως για τα εταιρικα αφμ πρεπει να δηλωθουν τα στοιχεια των διαχειριστων? Κατι αντιστοιχο με την υποβολη δηλωσεων φπαπου πρεπει να μπεις απο ατομικο κωδικο για το δεχτει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAR_PAX Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Εμένα εδώ και πάνω απο μια ώρα είναι σε φάση που πατάω ελεγχος πληρότητας στο στάδιο 3 προκειμένου να κάνει την υπαγωγή και να πάω στο 4 και αυτό μου βγάζει : ελεγχος πληρότητας ΑΚΥΡΟ Και μάλιστα ούτε ένα μήνυμα για το τι θα μπορούσε να λείπει (εαν λειπει κάτι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
todesritter2003 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Το ίδιο και μενα mar_pax εδώ και 1.5 ώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALSIOU Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Μηπως για τα εταιρικα αφμ πρεπει να δηλωθουν τα στοιχεια των διαχειριστων? Κατι αντιστοιχο με την υποβολη δηλωσεων φπαπου πρεπει να μπεις απο ατομικο κωδικο για το δεχτει? ΠΟΙΟΣ θα μας το πει ? Περασε κανενας εταιρικο ΑΦΜ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafsko Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 ναι γιατι ζηταει την τραπεζα που θα γινονται οι συναλλαγες. ενω θελω με ίδια κεφαλαια δηλωσα τραπεζα για να προχωρησει. Τωρα όμως πριν την οριστική υπαγωγή τι κάνω? αν προχωρήσω θα τον αναγκάσω να πάρει δάνειο ενώ δε θελει και δεν μπορεί κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
staee1976 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Εταιρικό ΑΦΜ ούτε σ' εμένα περνάει. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με helpdesk, αλλά μάταια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα