despoina_pa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 ρε παιδιά τι γίνεται με τις οριστικές υποβολές;;;;;; Έχω κουραστεί να περιμένω μπροστά σε μια οθόνη να τελειώσει το loading......και φυσικά παραμένουν ατικάριστες οι καρτέλες του βήματος 3...μπόρεσε κάποιος να προχωρήσει τις τελευταίες ώρες; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gliout Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 ΟΧΙ!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arisermpo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Νομίζω πως πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει. Μετά από αυθόρμητες υποβολές-αλλαγές σε πολυκατοικία-τσεκάρισμα πεδίων κτλ κτλ. Κινδυνεύουμε να εκτεθούμε κ στους πελάτες μας . Και νομίζω πως τώρα είναι άδικο να ξανακλείσει το σύστημα καθώς κάποιοι τυχεροί κατάφεραν να υποβάλλουν οριστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vk2626 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Σε ενα e-mail, αντί για ".com", έβαλα ".gr" και δεν άλλαζει με τιποτα!!! Κάηκε δηλαδή ο πελάτης, σωστά.. Απίστευτο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gliout Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Το ιδιο επαθα και εγώ....Και δίνω νεο mail αλλά μου παγώνει η οθόνη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1m1tr1s Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Σε ενα e-mail, αντί για ".com", έβαλα ".gr" και δεν άλλαζει με τιποτα!!! Κάηκε δηλαδή ο πελάτης, σωστά.. Απίστευτο!!!! Το ίδιο έπαθα και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 "727" χρηστες συνδεδεμενοι στο φορουμ τα τελευταια 15 λεπτα απο αυτους οι μισοι και οι μισοι απο τους αλλους μισους "βλεπουν" τα εξοικονομώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetPat Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Το ίδιο έπαθα και εγώ. Κι εγώ την έπαθα έτσι... Έχω στείλει 2-3 μηνύματα στο Helpdesk από ώρες πριν και τίποτα... Τι κάνουμε τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 κάποιος είπε προηγουμένως ότι σκανάρισε το ΠΕΑ σε pdf. Ισχύει? ανεβάζετε ΠΕΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atsimeri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 κάποιος είπε προηγουμένως ότι σκανάρισε το ΠΕΑ σε pdf. Ισχύει? ανεβάζετε ΠΕΑ?Όχι βέβαια. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα