alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 (edited) Από τις 09:30 μέχρι τώρα θα το έχω κάνει 50 φορές (κυρίως με PC)... όλο εδώ κολλάω. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited Μάρτιος 19 , 2018 by alej
spiliosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Μια παο τα ίδια και εγώ απο τις 14:30!!!
sofi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Μήπως σου το έχει "γυρίσει" σε αίτηση Πολυκατοικίας??? ΝΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
arisermpo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Welcome to the club Sent from my LG-D855 using Tapatalk
sofi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Welcome to the club Sent from my LG-D855 using Tapatalk ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ?
joanlioliou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 που σας το γραφει αυτο για την πολυκατοικια?
Vasilis_top Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Στην κεντρικη σελιδα των αιτησεων... αρα πρεπει ουσιαστικα να ξεκλειδωσει η δυνατοτητα διορθσεων
chris8 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα όπως κ αρκετοί άλλοι απ'ότι βλέπω στο forum. Πρόκειται για μονοκατοικία κ την έχει περάσει μόνο του το σύστημα σαν άιτηση πολυκατοικίας. Επίσης, έχει τικατισμένα το Ενεργειακό ΠΙστοποιητικό και τις παρεμβάσεις ενώ δεν έχω περάσει κανένα στοιχείο απ αυτά γιατί έχει κλειστά τα πεδία. Στο help desk που έστειλα μειλ δεν απάντησαν! Τι να πει κανεις.... :confused:
sofi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα όπως κ αρκετοί άλλοι απ'ότι βλέπω στο forum. Πρόκειται για μονοκατοικία κ την έχει περάσει μόνο του το σύστημα σαν άιτηση πολυκατοικίας. Επίσης, έχει τικατισμένα το Ενεργειακό ΠΙστοποιητικό και τις παρεμβάσεις ενώ δεν έχω περάσει κανένα στοιχείο απ αυτά γιατί έχει κλειστά τα πεδία. Στο help desk που έστειλα μειλ δεν απάντησαν! Τι να πει κανεις.... :confused: Αν σε απαντησουν ενημερωσε μας και εμας Ποσο υπομονη ομως να κανουμε ποση 1
gbazdan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Για να μην έχει βγει καμιά ανακοίνωση ακόμα σχετικά με την (δυσ)λειτουργία της πλατφόρμας, μάλλον στο υπουργείο θεωρούν ότι όλα πάνε καλά.. Σωστά;;; 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα