arisermpo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 (edited) Νομίζω πως μέχρι να ανοίξει η Αθήνα,τα περισσότερα προβλήματα θα έχουν λυθεί,αφού τώρα είναι η πρώτη φορά που παίρνουν feedback για το τι δεν πάει καλά... Άλλωστε σήμερα έκανε χαζά το σύστημα λόγω του "κώδικα" του και όχι λόγω φόρτου... Αυτό θα ήταν άλλωστε το νόημα να ανοίξει δοκιμαστικά.... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Edited Μάρτιος 19 , 2018 by arisermpo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 μόνο τις παρεμβάσεις αλλα δεν ήξερα τι να διορθώσωΜήπως θυμασα ποσοστό εξοικονόμησης στη δεύτερη σελίδα του ΠΕΑ; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
john13552 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Νομίζω 57 και ήθελα 40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Νομίζω 57 και ήθελα 40.Μα το ποσοστό που θες (δηλ το 40 ή το 70) δεν είναι αυτό που γράφει στη δεύτερη σελίδα... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
john13552 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Το ξέρω, είναι ακόμα μεγαλύτερο, απλά ακόμα και με το 57 είμαι καλυμμένος, σε περίπτωση που το σύστημα κοιτάξει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Ναι οκ σωστό αυτό που λες τότε: απλά ήλπιζα μήπως επειδή εμένα είναι 33, μήπως ήταν κάποιο σφάλμα του συστήματος κ κοίταζε αυτό... Προφανως όχι... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelosk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 καλημέρα συνάδελφοι, πάλι άνοιξε παρα τέταρτο, και πάλι σέρνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Ευτυχώς που κάνανε αναβάθμιση χτες, το πρόβλημα με τις πολυκατοικίες και τα φραγμένα πεδία που δεν μπορείς να γράψεις δεν λύθηκε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nsceauth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 καλημερα συναδελφε...δεν σερνεται...δεν υπαρχει καν...ανοιξε 07.42..δεν εκανα πανω απο 10 δευτερα για να πατησω οριστικη υποβολη και ομως επεσε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ge_liakos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Ποια αναβαθμιση ρε παιδια. Μη κοροιδευουμε τους εαυτους μας. Δημοσιοι υπαλληλοι ειναι. Τωρα οτι κανουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα