alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Μπορεί να κάνουν restart τα παιδιά... Καλημέρα, όπως ήταν αναμενόμενο, σήμερα θα είναι χειρότερα τα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamlos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 έρχεται και η ηλεκτρονική έκδοση Ο.Α....ζήτω που καήκαμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 το ίδιο και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chl17n Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 δεν μπαινει καν στη σελιδα... αλλα λεω να στεφτομαι θετικα... καλο μου συμπαν φτιαξε το συστημα μασ να κανουμε κ καμια αλλη δουλιτσα σημερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chl17n Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 δεν μπαινει καν στη σελιδα... αλλα λεω να στεφτομαι θετικα... καλο μου συμπαν φτιαξε το συστημα μασ να κανουμε κ καμια αλλη δουλιτσα σημερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbazdan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Από το καλό στο καλύτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
john13552 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Ναι οκ σωστό αυτό που λες τότε: απλά ήλπιζα μήπως επειδή εμένα είναι 33, μήπως ήταν κάποιο σφάλμα του συστήματος κ κοίταζε αυτό... Προφανως όχι... Sent from my iPhone using Tapatalk Στα τετραγωνικά που ζητάει στα στοιχεία ακινήτου, οικοδ. άδειας και Κ.Χ. βάζεις τα ίδια? Μήπως είναι εκεί το πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnikol Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 (edited) Ή ο δια...κομιστής θα φταίει ή το τείχος του ...Βερολίνου! αυτοί πάντως όχι. Edited Μάρτιος 20 , 2018 by emnikol Link to comment Share on other sites More sharing options...
DGATZONIS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Αυτο ειναι απαραδεκτο. Με τις επιστολές του προέδρου toy δεν γίνεται τιποτα. Θα πρεπει να παρεμβει και να δωσει οδηγια να κλεισει το buildingcert. Αλλιως θα ειμαστε δεσμιοι αυτης της καταστασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
despoina_pa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Νομίζουν πως το χόμπι μας είναι να ξυπνάμε 7:30, να καθόμαστε μπροστά σε έναν υπολογιστή και να πατάμε f5???? Α νεύ θυ νοι......................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα