arisermpo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Τουλαχιστον το βραδυ εγραφε αναβαθμιση. Τωρα τι ακριβως κάνουν? Ειναι μεγιστα troll οι ανθρωποι. Τώρα κάνουν την αναβάθμιση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ata Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 (edited) Παιδιά μόλις μίλησα με το γραφείο του προέδρου του ΤΕΕ, να ζητήσω να αντιδράσουν με κάποιο τρόπο! Κάπως να καλυφθεί και ο κλάδος μας απέναντι στους πελάτες μας για αυτή τη φαρσοκωμωδία.. Προτείνω να το κάνετε και εσείς που μοιράζεστε την ίδια αγανάκτηση. Δεν μιλάω για ανακοίνωση διπλωματική όπως η χθεσινή... Να ενημερώσουν τον κόσμο υπεύθυνα για το τι γίνεται.. Να κάνουν παρέμβαση σε δελτία ειδήσεων.. δεν ξέρω τι αλλά να κάνουν κάτι Edited Μάρτιος 20 , 2018 by ata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chr_io Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Καλημέρες κι υπομονή κι σήμερα. Πάλι τα ίδια... Κατάφερε κανένας τίποτα γιατί εγώ μόνο άσπρο από το πρωί βλέπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chr_io Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Καλημέρες κι υπομονή κι σήμερα. Πάλι τα ίδια... Κατάφερε κανένας τίποτα γιατί εγώ μόνο άσπρο από το πρωί βλέπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Καλά και εσύ τόσο πρωί πήρες? Κοιμάται ο πρόεδρος ή νομίζουμε ότι ξύπνησε πρωί πρωί να δει αν δουλεύει το σύστημα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sittron Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 (edited) Κι εμένα βγάζει το ίδιο σφάλμα. Υπάρχει πιθανότητα να έχει αλλάξει από μόνο του το σύστημα την επιλογή "μεμονομένο Διαμέρισμα" σε "διαμέρισμα πολυκατοικίας" Αυτό έγραψε κάπου ένας συνάδελφος χθές το βράδυ ότι έκανε σ' αυτόν και του έβγαζε το ίδιο πράγμα. περιμένω ν' ανοίξει το σύστημα για να τσεκάρω αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο γιατί χθές έφαγα 2 ώρες προσπαθώντας να βρώ που είχα λάθος και δεν έβρισκα πουθενά. Δεν αλλάζει το μεμονωμένο σε διαμέρισμα πολυκατοικίας. Την αίτηση την βάζει σε αναμονή ως αίτηση μέρους πολυκατοικίας και κλειδώνει όλες τις επιλογές. Edited Μάρτιος 20 , 2018 by sittron Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontrapounto Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 καλημέρα συνάδελφοι, κάντε υπομονή και ο server θα γίνει πιο λειτουργικός 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos~ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Συγκρίνει κάτι σε τμ και με την οιδομική άδεια; Γιατί η άδεια μόνο σκαναρισμένη είναι δεν το βλέπω εύκολο να συγκρίνουν τιμές με ένα σκαναρισμένο έγγραφο.. συμπληρώνεις εσύ τα τ.μ. της άδειας όπως και την χρονολογία. Αυτό συγκρίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ata Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Καλά και εσύ τόσο πρωί πήρες? Κοιμάται ο πρόεδρος ή νομίζουμε ότι ξύπνησε πρωί πρωί να δει αν δουλεύει το σύστημα? Είχαν πάρει και άλλα άτομα σήμερα.. Εγώ θα ζητήσω διαγραφή από το ΤΕΕ αν δεν βγουν να πουν κάτι σήμερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
npetrak77 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 καλημέρα συνάδελφοι, κάντε υπομονή και ο server θα γίνει πιο λειτουργικός Να το ρίξουμε στο τραγούδι συνάδελφε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα