zio7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Και εγω του διαμερίσματος βάζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapostol Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Εκεί τι πιστεύετε ότι πρέπει να βάλουμε τα τμ που γράφει το έντυπο της άδειας στη δεύτερη σελίδα και έχει και το κλιμακοστάσιο ή τα τμ του διαμερίσματος μόνο; Γιατί εγώ νομίζω το δεύτερο μόνο... Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Αν είναι να βάζουμε τα συνολικά τετραγωνικά της άδειας τότε για διαμέρισμα θα πρέπει να βάζουμε τα τμ όλης της πολυκατοικίας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Οκ άρα συμφωνούμε... Πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DGATZONIS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Εκεί τι πιστεύετε ότι πρέπει να βάλουμε τα τμ που γράφει το έντυπο της άδειας στη δεύτερη σελίδα και έχει και το κλιμακοστάσιο ή τα τμ του διαμερίσματος μόνο; Γιατί εγώ νομίζω το δεύτερο μόνο... Εγω εχω καταληξει σε όλα να βαλω αυτα που βρηκα απο το ενεργειακό και να τα συγκρινω με το Ε9 εαν ειμαι πανω απο 7 πανω η κατω τοτε υπάρχει προβλημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
summergreek Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Το χειροτερο ειναι οτι πρεπει να εξηγουμε γιατι δεν μπηκαν αυτοι και μπηκαν οι αλλοι 500 που ανακοινωθηκαν...με ρωτησε το πρωι μια πελατισσα εμεισ γιατι δεν μπηκαμε?τι να της πω τωρα μου λετε? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DGATZONIS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 42.996.243,78 ποροι - 500*15000 μο = 35.496.243/15000=2.366 αιτησεις κουραγιο αδελφια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GMEPH Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 άσχετο αλλά μια δήλωση που προσπάθησα να κάνω χθες στα γενικά στοιχεία εκεί που έκανα επιλογή περιφέρεια,νομό κτλ στους δήμους είχε τον Καποδιστριακό και όχι τον Καλλικρατικό,έτσι είναι σ'όλους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ata Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Έστειλα και εγώ email στο ΤΕΕ.. παιδιά πλέον έχει ξεφύγει η κατάσταση. Πρέπει όλοι να πιέσουμε τουλάχιστον να ενημερωθεί ο κόσμος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gountas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
gountas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 έπεσε και η σελίδα του υπεκα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα