alevalt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Εγω δεν καταλαβάινω γιατι δεν απέχουμε απο αυτό το πράγμα. Κανονικά έπρεπε το ΤΕΕ να βγάλει ανακοίνωση οτι όσοι υποβάλλουν αίτηση με αυτές τις συνθήκες θα περάσουν πειθαρχικό Τελος. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapostol Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Εγω δεν καταλαβάινω γιατι δεν απέχουμε απο αυτό το πράγμα. Κανονικά έπρεπε το ΤΕΕ να βγάλει ανακοίνωση οτι όσοι υποβάλλουν αίτηση με αυτές τις συνθήκες θα περάσουν πειθαρχικό Τελος. Συμφωνώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos1980 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 τουλαχιστον ας βγαλουν ανακοινωση αν θα δουλευει τη Κυριακη του Πασχα...να ξερουμε τι να κανουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Η ακύρωση αίτησης πως γίνεται , έκανε κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris84firefox Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Server-unavailable! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fkaminio3 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 (edited) Καλα περιμένετε το ΤΕΕ εσεις.... που προχθές έδωσε συγχαρητήρια στον υπουργό... Αν Εσεις πιστεύετε το ΤΕΕ νοιάζεται για την κατάσταση μαλλον ζείτε σε παράλληλο σύμπαν.. Μάλλον πλησιάζουν εκλογές και σκέφτονται αλλιώς.... Edited Μάρτιος 20 , 2018 by fkaminio3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DGATZONIS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Εγω δεν καταλαβάινω γιατι δεν απέχουμε απο αυτό το πράγμα. Κανονικά έπρεπε το ΤΕΕ να βγάλει ανακοίνωση οτι όσοι υποβάλλουν αίτηση με αυτές τις συνθήκες θα περάσουν πειθαρχικό Τελος. Πριν απο λιγο επικοινωνησα με το νομικο τμημα του ΤΕΕ τους ρωτησα εαν το ΤΕΕ μπορει να αναλαβει διαδικασια υποβολης ενδικων μεσων ωστε να προστατευτουν οι μηχανικοι απο αυτο τον εξευετελισμό και μαλιστα την διεκδικηση αποζημιώσεων. Μου απαντησε και μαλιστα με υφος οτι την αιτηση την υποβαλει ο ωφελουμενος και οταν της ειπα οτι ως συμβουλοι εμπλεκομαστε και εμεις μου έδωσε το τηλ της γραμματειας του Προέδρου. Θα παρω τωρα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ge_liakos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Επεσε παλι. Εμενα μου βγαζει eHealthPass Link to comment Share on other sites More sharing options...
pggiotas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Εδω δεν πάνε στο πειθαρχικό οι Μηχανικάρες του 90€ ΠΕΑ-Βεβαίωση και power bank θα πάνε αυτοί που "παλεύουν" για +400€ ????..... Δεν φταίει κανένα ΤΕΕ.... Εμείς το έχουμε προκαλέσει αυτό το κατάντημα.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gab pet Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Η ακύρωση αίτησης πως γίνεται , έκανε κανείς? https://www.b2green.gr/el/post/55852/diefkriniseis-gia-ti-chrisi-tou-pliroforiakou-systimatos-tou-neou-exoikonomo Ερ.: Πότε μπορώ να επεξεργαστώ, διαγράψω ή να ακυρώσω αίτηση μου? Απ.: Η δυνατότητα διαγραφής ή ακύρωσης αίτησης εμφανίζεται κατά περίπτωση στη λίστα Αιτήσεων Χρήστη και στη στήλη «Ενέργειες». Ειδικότερα όσον αφορά την διαγραφή αίτησης, η δυνατότητα αυτή δίνεται κατά το 1ο βήμα («01.Έλεγχος 1ου Σταδίου Επιλεξιμότητας»), ενώ από το 2ο βήμα («02.Ολοκλήρωση 1ου Σταδίου Επιλεξιμότητας) και μετά, υπάρχει μόνο η δυνατότητα ακύρωσης αίτησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα