lkaraiskos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Μπορείς να μας πεις πρωτοκολλο ΧΧ1234 ή 123456 ? δεν υπαρχει παυλα εχει...
Alessio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Μπορείς να μας πεις πρωτοκολλο ΧΧ1234 ή 123456 ? Δεν του έδωσε αριθμό, του έβγαλε παύλα!
Μουρβι Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 7.42 που μπηκα πατησα αποδοχη των όρων πατησα οριστικη και εκει κόλλησε , τωρα ειναι εκτος
castell Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 (edited) Συνάδελφοι, κάτι ακόμα για να σας αποτελειώσει τα νεύρα σας: Μόλις με κάλεσαν από την Εθνική όπου είχα κάνει αίτηση για για το σπίτι μου στο εξοικονομώ 1. Μου δώσανε αυτό το νούμερο 2106905200 - εταιρεία planet - κα μου προτείνανε να ενημερωθώ από αυτούς για το εξοικονομώ. Μετά από ψάρωμα προέκυψε ότι κάνουνε ΠΕΑ-Σύμβουλο έργου-Έργα. Μετά της είπα ότι τα κάνω και γω και δαγκώθηκε. Είναι αυτό νόμιμο??????? Σε μένα το έδωσε πελάτης μου αυτό το νούμερο. Απο την Εθνική Τράπεζα του το έγραψαν και συνεργάζονται με αυτούς και είναι όλα δωρεάν και μπορούν να ρωτήσουν ότι θέλουν !!! Όταν πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι έχω 6ψήφιο απογοητεύτηκαν καθώς δε γινόταν να δηλωθούν σαν σύμβουλοι και γενικά αναλαμβάνουν τα πάντα απο ΠΕΑ μέχρι και κατασκευή !!! Τέλος τον ρώτησα αν μπορώ να κάνω δήλωση για την αδερφή μου σε αυτούς και μου απάντησε καταφατικά και άρχισε να μου λέει τα χαρτιά και εκεί του το έκλεισα. Edited Μάρτιος 20 , 2018 by castell
zoifot Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 πηρα κι εγω στην γραμματεια και τους ειπα αν εχουν σκοπο να κινηθουν νομικα,θα κανει συσκεψη με την νομικη του συμβουλο
fkaminio3 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Ακούγεται ότι όταν θα ανοίξει θα ζητάει σε πρώτο στάδιο "βρείτε τις διαφορές απο τα banner της αναβάθμισης εφαρμογής" και μόνο αν βρεις θα προχωράει σε επομενο βήμα.. Να δει ποιοι ήταν όντως συνεπής και στο ραντεβού τους όλες αυτές τις ώρες ώστε να έχουν προτεραιότητα 2
gab pet Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Συγνώνη δεν κατάλαβα σε πρώτο χρόνο. Πάντως αυτό με τις νομικές παρεμβασεις και τις παρομοιες δράσεις, όχι οτι δεν έχουμε δικιο χίλια τα εκατό, αλλά δεν νομίζω να επιφέρει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, αν δεν πάρει θεση το ΤΕΕ επίσημα (πχ να μπλοκάρει την πλατφόρμα του, οπως έκανε πχ με της δηλώσεις αυθιαρέτων) και επειδή οι σχέσεις, αυτές μοιάζουν εξαρτώμενες δεν είμαι αισιόδοξος, ειλικρινά μιλώντας μεταξύ μας. 1
steve100 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 θα σου έρθει σε λίγο και αριθμος
Popular Post JimPele Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Popular Post Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Πόσο ακόμα; 12
DGATZONIS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 https://polytexnikanea.gr/WP3/?p=51706 Και κατι για να γελάσουμε. :confused: :confused: :shock: :mrgreen:
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα