nickzick Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 @ nickzick Εμένα με χαρακτηρισε ειδική περιπτωση, με εχει στο 3.β αλλά εξέδωσε κανονικά το Εντυπο Αιτησης Προγραμματος ΕΚΟ ΙΙ Τεσπα, θα δειξει, ευχαριστω! Δεν κάνει τπτ φίλος, μακάρι στο τέλος να είναι όλα οκ!
stefan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Για να πάω στο 4 στάδιο πρέπει να δηλώσω υποχρεωτικα μηχανικό (είμαι μηχανικός...) Υποθεση που μάλλον θα επαληθευτώ: οι ----- και οι ....... χανονται Υπόθεση που δεν θα μπορέσω και δε θέλω να επαληθευτώ: το σύστημα που είναι προσφορα συγκεκριμέων επιχειρήσεων (και όχι κρατικό), μπορεί να αναγνωρίζει IPs γραφειων συνεργατων τράπεζων, με επιδοτήσεις δανείων, ποσοστά αμοιβών, εγγυήσεις, παρακρατήσεις, έξοδα φακέλου κτλ......
ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 σε αυτούς που έβγαζε χθες πρόβλημα με τα τετραγωνικα (Ε9 και ΠΕΑ)έχουν καμία εξέλιξη?
zio7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Τη βεβαίωση ΟΤΑ για την αρίθμηση που την ανεβάζουμε?
john13552 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 To περασε ετσι, μαλλον ειχε φαει κολλημα χτες
ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 To περασε ετσι, μαλλον ειχε φαει κολλημα χτες εμένα συνεχίζει!!!
sittron Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Με τα νεοαποκτηθέντα έχει κανένας καμμιά ιδέα τι θα γίνει? Απλά θα περιμένουμε ποτε καποιος θα τσεκάρει το συμβόλαιο και το Παράρτημα ΙΧ? Επίσης με αυτα τα μεμονωμένα που τα θεώρησε οικοδομή. Ξέρει κάτι κάποιος? Ευχαριστώ!! 1
konstantinos~ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 πολύ φοβάμαι όσοι πήραμε --- είχαμε το σφάλμα πριν την αποδοχή "could not extract set results" κάπως έτσι και πήγε άκλαυτη η αίτηση
mgeorgia Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Με τα νεοαποκτηθέντα έχει κανένας καμμιά ιδέα τι θα γίνει? Απλά θα περιμένουμε ποτε καποιος θα τσεκάρει το συμβόλαιο και το Παράρτημα ΙΧ? Επίσης με αυτα τα μεμονωμένα που τα θεώρησε οικοδομή. Ξέρει κάτι κάποιος? Ευχαριστώ!! Έχεις ολοκληρώσει αίτηση με ακίνητο που αποκτήθηκε πρόσφατα; Εγώ κολλάω ακόμη στα στάδιο 2! help!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Περίπτωση 1 - Δεν έχουν καταχωρηθεί ορθά οι παρεμβάσεις Ενημερώστε τον Πίνακα Παρεμβάσεων Περίπτωση 2 - Μη επίτευξη ενεργειακού στόχου: Μπορείτε να τροποποιήσετε την πρόταση (συνδυασμό παρεμβάσεων) για ενεργειακή αναβάθμιση, ώστε να καλύπτεται ο ενεργειακός στόχος του Προγράμματος. Ο Ενεργειακός Επιθεωρητής καταχωρεί τη νέα πρόταση στο buildingcert. Στη συνέχεια συμπληρώνετε στην αίτηση το νέο συνδυασμό παρεμβάσεων, τα στοιχεία του ΠΕΑ, τα νέα στοιχεία κόστους και επισυνάπτετε ηλεκτρονικά το νέο «Έντυπο Πρότασης Παρεμβάσεων» του Παραρτήματος ΙΙΙ. Σε διαφορετική περίπτωση η αίτησή σας δεν είναι επιλέξιμη, δεν μπορεί να καταχωρηθεί και θα ακυρωθεί. Περίπτωση 3 - Αναντιστοιχία ωφέλιμης επιφάνειας ΠΕΑ με συνολική επιφάνεια κύριων χώρων: Δεν επιτρέπεται να υπάρχει διαφορά μεγαλύτερη από 7τμ. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες. αυτά μου γράφει τώρα όταν η ετήσια κατανάλωση πρωτογενούς ενέργειας είναι 660,9 του κτηρίου αναφοράς 147,90 και η ετήσια εξοικονόμηση πρωτογενούς ενέργειας είναι 160,1...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα