gab pet Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 το ίδιο βγάζει και σε εμένα...για το πρόβλημα με το Ε9 να φανταστώ οτι έχεις στο πιστοποιητικό Θερμαινόμενο και ΜΗ ΘΕρμαινόμενο χώρο? Ναι έτσι είναι , απλά κόλλησα τώρα γιατί λέει ότι στην περίπτωση ριζικά ανακαινισμένου κτιρίου (άσχετα με πσοστό 40 ή 70 % εξοικονομησης ) ότι πρέπει να είσα κατηγορία Β και εγω είμαι Γ και σκέφτομαι αν αυτο φταίει για την επιτευξη στόχων ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 και πως ορίζουν το ριζικά ανακαινισμένο κτήριο?αφού δεν έχουν πεί κάτι για αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Μπορείς να μου πεις τι κατηγορία έβγαινε το κτίριο-διαμέρισμα σου, μετά τις παρεμβάσεις ? μήπως δήλωσες ριζικη ανακαίνιση και έπρεπε να πας Β κατηγορία πέρα από το ποσοστό επίτευξησς στόχων ? Βρήκα τι έφταιγε, στα στοιχεία του ακινήτου ο ιδιοκτήτης είχε βάλει τα τετραγωνικά της άδειας και στα τετραγωνικά των τακτοποιημένων χώρων, ενώ δεν είχε τακτοποιήσεις. Έτσι το σύστημα έψαχνε να βρει διπλάσιο εμβαδό στο Ε9 και το ΠΕΑ και προφανώς δεν το έβρισκε ποτέ... Το σπίτι ήταν Η και πήγαινε Ζ και η αναβάθμιση ήταν πάνω από 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapostol Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Πώς δηλώνεις οτι πρόκειται για ριζική ανακαίνιση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klopka Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Άθροισμα εισοδημάτων επιβ. εισφοράς τέκνων=οικογενειακό επίδομα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DGATZONIS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 με αλλαγή email τι γίνεται βρε παιδιά... και εγω προσπαθω απο ωρα αλλα τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gab pet Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 (edited) Πώς δηλώνεις οτι πρόκειται για ριζική ανακαίνιση; Στην μελετη του ΤΕΕ Κενακ, βασικα πρωτα πας στο buildincert και δηλωνεις παλιο και μετα ανεβαζεις το xml και το διαβαζει κανονικα Edited Μάρτιος 20 , 2018 by gab pet Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiliosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Η παύλα πάει σύνεφο!!!! Δεν δίνει με τίποτα 6ψήφιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gab pet Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Βρήκα τι έφταιγε, στα στοιχεία του ακινήτου ο ιδιοκτήτης είχε βάλει τα τετραγωνικά της άδειας και στα τετραγωνικά των τακτοποιημένων χώρων, ενώ δεν είχε τακτοποιήσεις. Έτσι το σύστημα έψαχνε να βρει διπλάσιο εμβαδό στο Ε9 και το ΠΕΑ και προφανώς δεν το έβρισκε ποτέ... Το σπίτι ήταν Η και πήγαινε Ζ και η αναβάθμιση ήταν πάνω από 100% Και πως το διορθωσες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Τη συγκεκριμένη αίτηση την έχει αναλάβει ο ίδιος ο ωφελούμενος. Έκανε ακύρωση της παλιάς από ότι μου είπε και τώρα το ξανακάνει. Δεν το λέω με 1000% σιγουριά ακόμη δηλαδη ότι αυτό έφτιαξε γιατί δεν τελείωσε, αλλά η εκτίμηση μου είναι ότι αυτό θα ήταν το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα