zafsko Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Κι εγώ έτσι σκέφτηκα αλλά δεν το δέχεται. Αποκλείεται . Ξαναδες το. Πιθανόν (μου έτυχε πριν λίγο) παρότι εξαρτώμενο τέκνο κάνει δήλωση δικιά του. Οπότε θες και το δικό του εκαθαριστικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiliosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 (edited) Δεν νομίζω σε ενδιάμεσες αιτήσεις έλαβα στην αρχή - και μετά για δυο διαμρίσματα πολυκατοικίας μου έδωσε κανονικό 6ψηφιο και μετά πάλι παύλες (για το αν τελίωσε το χρήμα απάντησα) Edited Μάρτιος 20 , 2018 by spiliosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoifot Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Δλδ σου ήρθε αργότερα μειλ με τον αριθμό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
altinis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 (edited) εμένα συνεχίζει!!! Εχω το ιδιο προβλημα με Ε9 ή ενεργειακο στοχο και το βγαζει μη επιλεξιμο Δεν βρισκω λαθος ουτε στον πινακα παρεμβασεων Καμια ιδεα? Edited Μάρτιος 20 , 2018 by altinis Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkostis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 με αλλαγή email τι γίνεται βρε παιδιά... μίλησα με τη γραμματεια του υπουργείου και μου είπαν: να στειλεις email στο [email protected] με θέμα σίγουρα το "ΑΛΛΑΓΗ EMAIL ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ" και να εξηγήσεις τι θέλεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alevalt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Εχει αντιμετωπισει κανεις το εξης; Πέρασα στο στάδιο 3 (σε καταχώριση παρενβάσεων) και μου ζητάει σαν δικαιολογητικό περι μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης ενω στα στοιχεία του ωφελουμένου δεν έχω επιλέξει κάτι τέτοιο. Τι να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 συγγνωμη να σε ρωτησω κατι τι παρεμβασεις εβαλες και απο Η πηγε Ζ και εχει πανω απο 100% , εγω που ειχα δυο μονοκατοικιες Η κατηγορια πήγανε Β (εβαλα θερμομονωση , κουφωματα,θερμανση ,ηλιακο ,κλιματιστικο,όλα δηλαδη) και μου βγαζει ενα ποσοστο εξοικονομισης ενεργειας στη 2η σελιδα του πεα 82%, ανυσηχω μηπως εχω κανει πατατα τωρα.... Μια χαρά είσαι δεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνεσαι. Και εγώ σε σπίτι που τα έβαλα όλα είχα τέτοια άνοδο. Στην έν λόγω περίπτωση είχα μόνο αλουμίνια, τέντες, ηλιακό και 2 κλιματιστικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Εχω το ιδιο προβλημα με Ε9 ή ενεργειακο στοχο και το βγαζει μη επιλεξιμο Δεν βρισκω λαθος ουτε στον πινακα παρεμβασεων Καμια ιδέα? δεν ξέρω και εγώ τι να κάνω...δηλαδή αυτοί θέλανε να κάνουμε λάθος ενεργειακό πιστοποιητικό για να ταιριάζει με το Ε9? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sittron Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Σας έχει τύχει να μην επιβεβαιωνονται τα οικονομικα στοιχεία απο ΑΑΔΕ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΡΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 μίλησα με τη γραμματεια του υπουργείου και μου είπαν: να στειλεις email στο [email protected] με θέμα σίγουρα το "ΑΛΛΑΓΗ EMAIL ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ" και να εξηγήσεις τι θέλεις... στέλνω μήνυμα τώρα!2 μέρες περιμένω και μάλλον θα περιμένω πολύ ακόμη...αν έχω απάντηση εννοείται θα την ανεβάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα