ge_liakos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 ge_liakos, Ανήκεις κ εσύ στην περίπτωση πρόσφατης απόκτησης ακινήτου?Έκανες κάποια ενέργεια ή απλά προχώρησε το σύστημα και σου έγραψε ότι τα στοιχεία συμφωνούν με την ΑΑΔΕ? Το εχω γραψει και πιο πανω. Δεν μπορω να προχωρησω. Μια αλλη νεα αποκτηση προχωρησε γιατι το δηλωνε και περσι στο ε1 σαν ενοικιαστης αλλα το βγαζει ειδικη περιπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arisermpo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Με τα διαμερίσματα που εγιναν πολυκατοικίες τίποτα ακόμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickzick Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 εγω παντως που την εκανα οριστικη χθες στις 13:01 εχω ακόμα παυλα για αριθμό πρωτοκόλλου Μην κοιτάς στα "μηνύματα/επικοινωνία" εκεί δεν άλλαξε η παύλα, κοίτα στο "συνοπτική εικόνα". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
despoina_pa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Ευχαριστω συναδερφε!! Όντως κοιταξα τα μηνυματα.. Ευτυχώς υπαρχει ο αριθμος στη συνοπτικη! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerkon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Το προβημα προσφατης αποκτησης παραμενει !!! Μηπως κανεις το ελυσε η εμαθε κατι νεωτερο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Με τα διαμερίσματα που εγιναν πολυκατοικίες τίποτα ακόμα.... 03.ε Αίτηση πολυκατοικίας σε προσωρινή υποβολή ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Αυτο εννοείς? Το ξεπέρασε κάποιος ? Σε εμένα είναι κλειδωμένο και το πεδίο ΠΕΑ και οι παρμβάσεις, αλλά είναι τικαρισμένο ότι ειναι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΡΙΑ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Άλλαξα δ/νση email σε ωφελούμενο! πως??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickzick Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Ευχαριστω συναδερφε!! Όντως κοιταξα τα μηνυματα.. Ευτυχώς υπαρχει ο αριθμος στη συνοπτικη! Ευχαριστω! Τέλεια!! Για σύγκριση και μόνο με τη δική μου αίτηση που έγινε 13:04, ο αριθμός που πήρες είναι γύρω στο 5000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamproud Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Το εχω γραψει και πιο πανω. Δεν μπορω να προχωρησω. Μια αλλη νεα αποκτηση προχωρησε γιατι το δηλωνε και περσι στο ε1 σαν ενοικιαστης αλλα το βγαζει ειδικη περιπτωση. Ευχαριστώ για την απάντηση...Για λίγο πίστεψα ότι λύθηκε το πρόβλημα και ότι θα προχωρήσει μία τέτοια περίπτωση που έχω..Συνεχίζουμε να περιμένουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 03.ε Αίτηση πολυκατοικίας σε προσωρινή υποβολή ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Αυτο εννοείς? Το ξεπέρασε κάποιος ? Σε εμένα είναι κλειδωμένο και το πεδίο ΠΕΑ και οι παρμβάσεις, αλλά είναι τικαρισμένο ότι ειναι οκ Οχι βέβαια, ούτε πρόκειται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα