ge_liakos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δεν πανε καλα.......δλδ η σειρά πρωτεραιότητας δίνεται βάσει του αριθμού της αίτησης? Να μας το πουν αν είναι να μην αναχωνόμαστε για το πότε θα οριστικοποιηθούν....Θεωρω πως επειδη εχασαν την μπαλα χτες και υπηρχαν ακομα λεφτα εδωσαν πρωτοκολλα με τη σειρα της αρχικης αιτησης. Πιστευω πως απο εδω και περα θα δινουν με την ωρα οριστικης.
stefan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 ουτε εγώ έχω ακύρωση αίτησης στα μεμονωμένα διαμερίσματα που τα έχει μετατρέψει σε πολυκατοικίες. Και τι κανουμε? ΠΕΑ έχεις περάσει?
lkaraiskos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 ουτε εγώ έχω ακύρωση αίτησης στα μεμονωμένα διαμερίσματα που τα έχει μετατρέψει σε πολυκατοικίες. Μιλησε κανενας με το HELP DESK?
lydia1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δες στο "συνοπτική εικόνα" σου έχει αριθμό πρωτοκόλλου??? Ναι στο συνοπτική εικονα έχει 6ψηφιο αλλα δεν μου έρχονται τα μηνυματα οτι δεσμευτηκαν τα χρήματα
ιωάννης.κ. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Συνάδελφοι πώς υπολογίζεται το ποσοστό εξοικονόμησης τελικά? Πάντως δεν είναι αυτό που αναγράφεται στο ΠΕΑ....
d1m1tr1s Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Άλλαξα δ/νση email σε ωφελούμενο! Πώς άλλαξες ρε φίλε email. Πες μας και εμάς σε παρακαλώ. Είναι ένα πρόβλημα που το έχουμε πάρα πολλοί νομίζω.
sapostol Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Έβαλα λάθος ΑΤΑΚ συνιδιοκτήτη και η αίτηση πέρασε χωρίς πρόβλημα σε οριστική υπαγωγή. Τώρα πώς μπορώ να το αλλάξω;
chr_io Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Πώς άλλαξες ρε φίλε email. Πες μας και εμάς σε παρακαλώ. Είναι ένα πρόβλημα που το έχουμε πάρα πολλοί νομίζω. Αυτό περιμένουμε τόση ώρα...
agourne Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 03.ε Αίτηση πολυκατοικίας σε προσωρινή υποβολή ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Αυτο εννοείς? Το ξεπέρασε κάποιος ? Σε εμένα είναι κλειδωμένο και το πεδίο ΠΕΑ και οι παρμβάσεις, αλλά είναι τικαρισμένο ότι ειναι οκ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ...ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ 'HELP DESK' ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ EMAIL KAI ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΠΤ O ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ (ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΚΑΦΚΑ)
lkaraiskos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ...ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ 'HELP DESK' ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ EMAIL KAI ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΠΤ O ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ (ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΚΑΦΚΑ) Μια απο τα ιδια....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα