chr_io Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Κανένα νεό κι με αυτες που μετατράπηκαν σε πολυκατοικία ε;;;
yiannis_veria Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 κανένα νέο για τα μεμονωμένα διαμερίσματα που έγιναν πολυκατοικίες?
spiliosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Πρέπει να έχει πιστοποιητικό μεταγραφής από το υποθηκοφυλακειο αλλιώς δεν μπορεί να ενταχθεί.
spiliosa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Πρέπει να έχει πιστοποιητικό μεταγραφής από το υποθηκοφυλακειο αλλιώς δεν μπορεί να ενταχθεί.
kontheod Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 (edited) ορίστε το σφάλμα (και με άλλον browser) Edited Μάρτιος 21 , 2018 by kontheod
kotsosbas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 εδω και δυο ωρες το ιδιο ..τα εχω δοκιμασει ολα και δεν αλλαζει κατι ;;; μου βγαζει λαθος τα δηλωθεντα εισοδηματα του υποχρεου και τις συζυγου ... ειναι ακριβως ιδια με την εκαθαριστικη δηλωση ..δεν μπορω να καταλαβω τι εχω κανει λαθος ... αλλα πλεον κολλαει και το συστημα ... Οχι, ψάξε για κοκκινισμένα και κάνε διορθώσεις Εγώ καθώς αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα σε κάθε αίτηση που έκανα στην δεύτερη σελίδα που στα περνάει μόνο του τα έσβηνα πατούσα αποθήκευση τα περνούσα από την αρχή στο τμήμα που έβγαζε το σφάλμα αποθήκευση και δούλευε (αν δεν διορθωθεί υπάρχει λάθος στο Ε1 ή στο Ε9)
kotsosbas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 ορίστε το σφάλμα (και με άλλον browser) Αριθμο ασφαλείας N***7-7***0-B***E-X αυτης της μορφης πρέπει να ειναι
lamproud Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Χωρίς τις παύλες πρέπει να περαστεί στο σύστημα
kontheod Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δεν παίζει... το τσέκαρα αν είναι οκ εδώ
kotsosbas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Χωρίς τις παύλες πρέπει να περαστεί στο σύστημα εγω 8 που περασα copy paste το εκανα με τις παυλες απο το δισέλιδο και περασε σε ολα με την πρώτη.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα