ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Μίλησα και εγώ με το υπουργείο για το προβλήτα με αναντιστοιχία Ε9 και πιστοποιητικο λόγω κλιμακοστασίου...μου είπε ότι έχω δίκαιο και ότι είμαι ο 2ος που το αναφέρω ως πρόβλημα...μου έδωσε το προσωπικό της εμαιλ για να το προωθήσει γιατί το αλλο που είχα στείλει πριν 2 ημέρες δεν το είχε παραλάβει
stefan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 (edited) Δυστυχώς δεν μπορώ να επικολλήσω τον πινακα στο τέλος αν μπορει κάποιος ας το ανεβάσει http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/351344-stathakis-oloklironetai-to-%C2%ABeksoikonomo-ii%C2%BB-oristikopoiithikan-11-181-aitiseis και ας ανεβεί και η σελίδα 12 της πρόσκλησης και τα σχόλια δικά σας... Edited Μάρτιος 22 , 2018 by stefan
chr_io Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Μίλησα και εγώ με το υπουργείο για το προβλήτα με αναντιστοιχία Ε9 και πιστοποιητικο λόγω κλιμακοστασίου...μου είπε ότι έχω δίκαιο και ότι είμαι ο 2ος που το αναφέρω ως πρόβλημα...μου έδωσε το προσωπικό της εμαιλ για να το προωθήσει γιατί το αλλο που είχα στείλει πριν 2 ημέρες δεν το είχε παραλάβει Κι εγώ το ίδο πρόβλημα έχω μπορείς να προωθήσεις το μέιλ..Ευχαριστώ πολύ
george68 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 (edited) ειναι καταντια ολη η διαδικασια ... ειναι βεβαια στην λογικη του συριζα ,συγνωμη αν ενοχληθουν καποιοι, ... του στησου στην ωρα και αμα εισαι τυχερος και προλαβεις ... θα μπορουσαν να βαλουν ενα αξιοπρεπες κριτιριο πχ με βαση την ενεργειακη βελτιωση να δωσουν περιθωριο 3 μηνες να γινουν οι αιτησεις και μετα να γινει η διαλογη ... λοιπαμαι που πηρα μερος σε αυτην την παροδια και ποιο πολυ ντρεπομαι που εκτεθηκα στα ματια των πελατων μου ... Edited Μάρτιος 22 , 2018 by george68
chr_io Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Ξεκλείδωσε η αίτηση με την πολυκατοικία Κάνουμε ακύρωση τελικά;;;
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Ξεκλείδωσε η αίτηση με την πολυκατοικία Κάνουμε ακύρωση τελικά;;; Ελα ντε
GMEPH Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 αν μπορούσαμε τουλάχιστον να βλέπαμε το προφίλ..να είχαμε μια ελπίδα στο να δημιουργήσουμε το λάθος email..το email μου μέσα..
zio7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δυστυχώς δεν μπορώ να επικολλήσω τον πινακα στο τέλος αν μπορει κάποιος ας το ανεβάσει http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/351344-stathakis-oloklironetai-to-%C2%ABeksoikonomo-ii%C2%BB-oristikopoiithikan-11-181-aitiseis και ας ανεβεί και η σελίδα 12 της πρόσκλησης και τα σχόλια δικά σας... έτσι όπως το βλέπω δεν νομίζω να αξίζει να ξεκινήσει σήμερα κάποιος νέα αίτηση πόσο μάλλον για νέο ενεργειακό για τη Κεντρική Μακεδονία
d1m1tr1s Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Το πρόβλημα με τα λάθος email δεν διορθώθηκε
lloyd Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Το πρόβλημα με τα λάθος email δεν διορθώθηκε Δυστυχώς! Τους είναι μάλλον πολύ δύσκολο 4 ημέρες τώρα να διορθώσουν το κουμπί αλλαγής email.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα