zio7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Σε εμένα βγάζει το ίδιο μήνυμα αλλά στο εμβαδόν όντως είναι μεγαλύτερη η διαφορά λόγω ότι έχω δηλώσει το κλιμακοστάσιο σαν ΜΘΧ ενώ στο Ε9 ο λογιστής το έχει δηλώσει όλο σαν κύρια. Τα υπόλοιπα δύο όμως που βγάζει για το ενεργειακό στόχο και τις παρεμβάσεις είναι λάθος του συστήματος. Τα έχω δει 100 φορές. Και όταν αποθηκεύω το ΠΕΑ μου λέει οτι ο στόχος επιτεύχθει
tolis79 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 03.β ειδικη περιπτωση αιτησης Τωρα πλεον δεν υπαρχει ουτε η επεξεργασια στην αιτηση για να δω εαν εχει γινει κατι με το συγκεκριμενο θεμα... εσεις στις αιτησεις μπορειτε να μπειτε?
kospan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 επομένως πρέπει να φταίει η διαφορά στα τετραγωνικά. και δεν σε αφήνει να ολοκληρώσεις την αίτηση?
arisermpo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Σε όλες τις αιτήσεις αφαιρέθηκε η δυνατότητα επεξεργασίας....... Και σαν σύμβουλος και σαν ωφελούμενος.
arisermpo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Επίσης ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, καθώς στην επιλογή περιφέρειας δεν βγάζει τίποτα.....
lloyd Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Κωδικό επαλήθευσης μόλις μου έστειλε, αλλά δεν με αφήνει να επιλέξω περιφέρεια για να δημιουργήσω νέα αίτηση. Οπότε μάλλον τέλος.
dimosv Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Ομοίως στείλαν κωδικούς αφού πρώτα έκλεισε η περιφέρεια. Είδωμεν
Astrolavos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 (edited) Τέλος τα λεφτά. Μπορούμε μέχρι τη Δευτέρα να σταματήσουμε για λίγο αυτήν την παράνοια. Edited Μάρτιος 22 , 2018 by Astrolavos 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα