funkyphreak2 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2018 Ερώτηση Μια κατοικία που νοικιάζεται, αν κανει αιτηση ο επικαρπωτής παίρνει 50% αν κάνει ο Ψιλός Κύριος παίρνει 65%. Ομως στην αιτηση του Ψιλού Κύριου δεν υπαρχει δηνατότητα να δηλωθεί ο ενοικιαστής. Μπαίνει κάπως αλλιώς η όχι?
arisermpo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2018 (edited) Σε ενοικιαζόμενο, αίτηση μπορεί να κάνει μόνο ο πλήρης κύριος ή ο επικαρπωτής... Όχι ο ψιλός....,, Άρθρο 2.2 του οδηγού:"Στην περίπτωση που η κατοικία για την οποία γίνεται η αίτηση ενοικιάζεται, δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν μόνο ο πλήρης κύριος και ο επικαρπωτής, όπως παρουσιάζεται στις ειδικές περιπτώσεις αιτήσεων της παραγράφου 5.2. Η περίπτωση της δωρεάν παραχώρησης δεν εμπίπτει στον περιορισμό του προηγούμενου εδαφίου" Edited Μάρτιος 26 , 2018 by arisermpo
dimikal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2018 Στερεά Ελλάδα, Δυτική Μακεδονία ως τωρα έχουν τελειώσει? άλλες περιφέρειες?
ΑΓΝΗ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2018 Μου εβγαλε Τρέχουσα Κατάσταση : 03.β Ειδική περίπτωση αίτησης Η αίτησή σας έχει χαρακτηριστεί ως «Ειδική Περίπτωση», έχει προωθηθεί στο Δικαιούχο και βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου. Εφόσον διαπιστωθούν ελλείψεις, θα ενημερωθείτε για το πόρισμα του ελέγχου καθώς και για τις επόμενες ενέργειές σας, στην καρτέλα «Μηνύματα». Σε αντίθετη περίπτωση, η αίτησή σας θα υποβληθεί αυτόματα οριστικά. Στην τρέχουσα κατάσταση της αίτησης δεν προβλέπονται ενέργειες. εχει τυχει σε κανεναν; Έτυχε σε μένα, σε νέα κατοικία που δεν ήταν δηλωμένη στο τελευταίο εκκαθαριστικό, ούτε εγώ ξέρω τι να κάνω...
varxo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2018 Έτυχε σε μένα, σε νέα κατοικία που δεν ήταν δηλωμένη στο τελευταίο εκκαθαριστικό, ούτε εγώ ξέρω τι να κάνω.... θεωρω οτι το ποσο της αιτησης εχει δεσμευτει μεχρι να κλεισει θετικο ή αρνητικα....
stat Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2018 Η ανακοίνωση που εμφανίζει αυτή τη στιγμή το σύστημα: Σας ενημερώνουμε ότι στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας έχει δεσμευτεί το σύνολο των διαθέσιμων πόρων του Προγράμματος. Το σύστημα θα παραμείνει ανενεργό για τις Περιφέρειες αυτές έως την Τετάρτη, 28/3. Θα ενεργοποιηθεί εκ νέου η δυνατότητα για επεξεργασία υπαρχουσών αιτήσεων σταδιακά ανά περιφέρεια, ως εξής: Τετάρτη 28/3 Ήπειρος, Πέμπτη 29/3 Ανατολική Μακεδονία & Θράκη, Παρασκευή 30/3 Δυτική Ελλάδα και Σάββατο 31/3 Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία. Παρακαλούμε προχωρήστε στην ολοκλήρωση των αιτήσεων σας που ανήκουν στις ενεργές Περιφέρειες. Το σύστημα θα παραμένει ανοικτό καθημερινά 08:00 – 20:00. Τον υπόλοιπο χρόνο θα πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης. Βγήκε δηλαδή το 'πρόγραμμα' (28-31/3) βάσει του οποίου θα ανοίξουν πάλι οι περιφέρειες της 1ης εβδομάδα για επεξεργασία. Φαντάζομαι σύντομα θα ανακοινώσουν και τη δέσμευση του συνόλου των πόρων σε Στερεά Ελλάδα, Δυτική Μακεδονία (περιφέρειες 2ης εβδομάδας) που ανέφεραν οι συμ-φορουμίτες παραπάνω.
ΑΓΝΗ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2018 Varxo, πήρε, μόλις, ο πελάτης μου με την ειδική περίπτωση, στο helpdesk, μου είπε, κ τον διαβεβαίωσαν ότι η αίτηση είναι εντάξει, απλά ο έλεγχος δεν μπορεί να γίνει σε αυτό στο στάδιο αυτόματα κ για αυτό βγάζει αυτό το μήνυμα κ να μην ανησυχει.... 1
ΑΓΝΗ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2018 Συμβουλή για τους επόμενους, δεν θυμάμαι αν έχει ειπωθεί παραπάνω: Τα αρχεία pdf μέχρι 5000ΚΒ, μειώστε το μέγεθος των αρχείων.
kstgr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2018 Γενικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχουν pdf με μέγεθος πάνω από 1-1.5MB
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα