Alessio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 (edited) καλημέρα. Επ' αυτού δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες όμως, σωστά? Θέλω να πω πότε θα πραγματοποιηθούν αυτοί οι έλεγχοι κτλ δεν το ξέρουμε ως τώρα? Edited Μάρτιος 29 , 2018 by hkamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirman Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Να ρωτήσω κάτι.. Είμαι σε ανενεργή περιφέρεια, αλλά ρωτάω πληροφοριακά. Εϊχε υπάρξει κάποιο θέμα με τα πρόσφατα αποκτηθέντα ακίνητα; Και αν ναι τι ακριβώς; Μου έλεγε ένας ωφελούμενος που προσπαθούσε να υποβάλλει μόνος του αίτηση ότι είχε πρόβλημα (εγώ δεν είχα κάποια περίπτωση τέτοια για να το δω με τα μάτια μου) και δε του δεχόταν κάποια πράγματα. ΤΙ έγινε ακριβώς. Και επίσης λύθηκε το όποιο πρόβλημα; Από γνωστό μου συνέβη το εξής: Τις πρώτες μέρες λειτουργίας του προγράμματος, παρόλο που όριζες στο σύστημα πρόσφατη απόκτηση αυτό συνέχισε να ζητάει κάποιο έγκυρο Ε1 στο οποίο να δηλώνεται κύρια κατοικία (ενώ κανονικά θα έπρεπε απλώς να σε υποχρεώνει στην υποβολή των έξτρα δικαιολογητικών όπως η υπεύθυνη δήλωση για χρήση κύριας κατοικίας στο μέλλον και η μεταγραφή από το υποθηκοφυλάκειο). Κάποιοι το ξεπέρασαν με τρικ π.χ. το δήλωσαν κενό και δήλωσαν ΑΦΜ προηγούμενου ενοικιαστή/ιδιοκτήτη που για καλή τους τύχη το είχε στο Ε1 ως κύρια κατοικία σε προηγούμενα έτη. Βεβαίως αυτό δεν ήταν σωστό, ήταν όμως ο μόνος τρόπος τις πρώτες μέρες να παρακάμψουν την αστοχία του συστήματος και να λάβουν σειρά προτεραιότητας. Κάποιοι άλλοι βέβαια περίμεναν με αποτέλεσμα να χάσουν αυτή τη σειρά. Νομίζω στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας διορθώθηκε και πλέον αν δηλώσεις προσφατη απόκτηση δεν ψάχνει Ε1 και ζητά απλώς τα απαιτούμενα πρόσθετα δικαιολογητικά. Όποιος την πάτησε βάσει των παραπάνω εκτιμώ πως έχει το νομικό έρεισμα να διεκδικήσει καλύτερη μοίρα στην επιλαχούσα αίτησή του... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iks Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Ειδική περίπτωση αίτησης, τι είναι τελικά (σταδιο 3)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stahatz Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Δες αυτό το ποστ Κατά τα άλλα, εκεί, γύρω στο 20λεπτο η αίτηση. Προσωπικά είχα ετοιμάσει ένα excelακι με τις απαραίτητες πληροφορίες και έκανα copy-paste. Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση η πλατφόρμα παιδιά. Με πολύ καλή προετοιμασία γύρω στα 15-20 λεπτά η κάθε αίτηση. Τυπώστε τον οδηγό και συμπληρώστε για κάθε πελάτη σας τα στοιχεία. (είναι ένα 20σέλιδο). κάντε το για όλους και απλά να περνάτε τιμές. Έχουν διορθωθεί όλα τα bugs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astrolavos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Για όσους πήραν αριθμό πρωτοκόλλου και έκαναν οριστική υποβολή, γνωρίζετε πότε περίπου θα ρθει το email ώστε να απευθυνθούν οι πελάτες σε τράπεζα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristoval Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Σε περίπτωση τακτοποίησης με το νόμο Τρίτση, τα τετραγωνικά πώς τα δηλώνουμε? 0 στα τ.μ. της άδειας και 100 (για παράδειγμα) στα τ.μ. της τακτοποίησης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
john13552 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 (edited) Μόνο εαν χρειαστούν ικριώματα..αλλιως οχι.. Νομίζω ότι για την θερμομόνωση θέλει μικρής κλίμακας ούτως ή άλλως και το αναφέρει στις περιπτώσεις στην πίσω σελίδα του εντύπυ της ΕΕΜΚ, ειδικά για το εξοικονομώ Edited Μάρτιος 27 , 2018 by john13552 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lloyd Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 (edited) Σωστά, θέλει ΕΕΜΚ ανεξαρτήτως ικριωμάτων. Εξάλλου, αποτελεί παράβαση κατηγορίας 3 στο Ν.4495/17, η προσθήκη μόνωσης εξωτερικά στις όψεις. Edited Μάρτιος 29 , 2018 by hkamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
john13552 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Σωστά, θέλει ΕΕΜΚ ανεξαρτήτως ικριωμάτων. Εξάλλου, αποτελεί παράβαση κατηγορίας 3 στο Ν.4495/17, η προσθήκη μόνωσης εξωτερικά στις όψεις. Απλά, καλύπτονται οι εισφορές του ΙΚΑ μέσα στην τιμή που δίνει το πρόγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
getsakna Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2018 Νομίζω ότι για την θερμομόνωση θέλει μικρής κλίμακας ούτως ή άλλως και το αναφέρει στις περιπτώσεις στην πίσω σελίδα του εντύπυ της ΕΕΜΚ, ειδικά για το εξοικονομώ Για ανεβασε λιγο το εντυπο να το δουμε... Παντως στο 1ο Εξοικονομω ισχυε μονο με ικριωματα...τωρα γιατι αλλαξε...ενας Θεος ξερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα