HumanError Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 υπερφόρτωση...προτείνω αποθηκευση μετά από εισαγωγή στοιχείων/παρέμβασης Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_gr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Ούτε αποθήκευση κάνει .... και 1 φορά που μου έκανε μου τα έβγαλε διπλά όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
akaliak Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 504 Gateway Time-out The server didn't respond in time. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allobar Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 πόσοι χιλιάδες θα είναι τώρα ενα κλικ πριν τα 25.000.... η λοταρία καλά κρατεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARYKAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 αντε μην πω καμμια βαρυα κουβεντα πρωι πρωι.... τι θα ζησουμε σημερα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HumanError Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 ξεφτίλα....έτσι θα πάει όλη μέρα...όποιος προλάβει ... ελλάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HumanError Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 θα βάλω μόνο τα κουφώματα μπας και προλάβω....α ρε ελληνικο δαιμόνιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandrosd Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Εμένα πάλι μου βγάζει error ειτε στην καρτελα με τα οικονομικα στοιχεια ενω ειναι σωστο το δηλωθεν εισοδημα , ειτε στο στοιχεια ακινητου. Δεν εχω φτασει καν στο 3ο βημα. Συνεχως γραφει οτι δεν εχει ταυτοποιηση με την ΑΑΔΕ. Εχει παρακαμψει κανεις αυτο το κολλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
petsis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Τώρα μου έχασε και την αίτηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TBD Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Σήμερα μπαίνουν στο σύστημα σχεδόν όσοι μπήκαν την προηγούμενη και την προ-προηγούμενη Δευτέρα μαζί. Αν δεν έχουν προβλέψει για μια αναβάθμιση του server, τί να πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα