Alexandrosd Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 εμενα τωρα δεν εμφανιζει την αιτηση 1
SweetPat Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Εμένα τώρα που φόρτωσε μου κανε ένα άλλο ωραίο... Ενώ είχα συμπληρώσει την αίτηση μέχρι και τις παρεμβάσεις τώρα δεν μου εμφανίζει καν την αίτηση και μου λέει ότι η περιφέρεια που είχα επιλέξει δεν είναι ενεργή (και όχι δεν είχα κάνει λάθος περιφέρεια, ήμουν ξεκάθαρα Αττική αφού είχα φτάσει και στις παρεμβάσεις την αίτηση μου...)
tsx Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 (edited) Μη δίνετε σημασία στα χαζά που δείχνει και μη σας αγχώνει. Τα ζήσαμε 10 μέρες στη Βόρεια Ελλάδα. Όλα στο τέλος επανέρχονται. Λογικά θα βγάλουν εδώ κοντά το under cosntraction και ότι θα ξανανοίξει στις 14:00 ή στις 16:00 ή αύριο το πρωί. Edited Απρίλιος 2 , 2018 by tsx 1
commaz Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Από τις 8.40 το σύστημα έχει πέσει. Μπάινει σπασμωδικά και δεν λειτουργεί. Τώρα δεν εμφανίζει καν την αίτηση. Κατάφερε κανείς να ολοκληρώσει τη διαδικασία;
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 (edited) Αν τα εξαντλήσανε σε 3 ώρες πάνε για ρεκόρ οι συνάδελφοι Τώρα έχει πέσει. Edited Απρίλιος 2 , 2018 by Sw0rdf1sh
uptight Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Μακάρι να κάνει ένα διάλειμμα μέχρι αργότερα, να προλάβω να τελειώσω το ΠΕΑ και τις παρεμβάσεις. Κι εμένα μου έχει χάσει την αίτηση. Αν πουν ξαφνικά ότι τελείωσαν οι πόροι ενώ από τις 9 γίνεται χαμός...
jimevi13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 νέο σφάλμα...... https://prnt.sc/izm3q5
MARYKAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 φαινεται πως τωρα ΚΑΙ επεσε ΚΑΙ χτυπησε στο κεφαλι
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα