_yorgos_ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δεν εμφανίζει τις αιτήσεις μου καθόλου!
nekou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Και σε μένα το ίδιο. Καλό κουράγιο
harris84firefox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 504 Gateway Time-out The server didn't respond in time.
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 ρε παιδια όποτε και αν μπεί δεν μου βγαζει την αιτηση και βγάζει << Γενικό σφάλμα συστήματος : java.lang.NullPointerException>> είναι σε όλους?
mechgiann Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 σε οσους δεν εμφανιζει τις αιτησεις καθολου μήπως δεν τις ειχατε αποθηκεύσει?
akaliak Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Αφου δεν δίνει δυνατότητα ούτε για νεα αίτηση... 3
Panos_ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Οι αρκουδέηδες έκλεισαν το σύστημα. 2
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 αποθηκευμενη ήταν, και δεν δινει ούτε για νεα αιτηση, και λεει, δεν βρεθηκαν εγγραφες
nerak Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Ούτε εμένα την ενφανίζει. Πως γίνεται μέχρι πριν μισή ώρα να την εμφάνιζε; Επίσης βάζω τον κωδικό επιβεβαίωσης επαλήθευσης διεύθυνσης Mail σαν σύμβουλος και μου βγάζει "Παρακαλώ δώστε μια έγκυρη ημερομηνία λήξης."...!!!
commaz Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Μην το ψάχνετε, αν δεν αναιρέσουν το κριτήριο του πιο γρήγορου, δεν υπάρχει περίπτωση να "τρέξει" στην Αττική... 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα