gio.oikon Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 https://www.paron.gr/2018/04/01/pomida-anigi-ektaktos-apo-simera-ilektroniki-platforma-tou-exikonomo-ii/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpigoal Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Πρωταπριλιατικη λαλακια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio.oikon Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Ναι.... γιατί αυτό που ζούμε από το πρωι τι είναι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 γιατι οι @@@@ δεν το κλείνουν μια ώρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mapost Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Popular Post Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Όλη αυτή η διαδικασία είναι εξαιρετικά υποτιμητική για οποιονδήποτε άνθρωπο, μηχανικό ή μη, μορφωμένο ή όχι. Αρνήθηκα να αναλάβω 6-7 υποθέσεις έχοντας ψιλιαστεί τι θα επακολουθούσε και δυστυχώς δεν είναι εποχές να διώχνουμε δουλειές. Αναγκάστηκα να αναλάβω μία μόνο υπόθεση και μου έρχεται να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο (θα πληρώνω και το μερεμέτι μετά). 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsaraf Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Και εγώ από τις 8:50 και μετά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Τώρα, όποτε καταφέρω να μπω, δεν εμφανίζει καν την αίτηση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coulis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Εχεις απόλυτο δίκιο !!!!! Υποτιμητική για οποιονδήποτε άνθρωπο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akaliak Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Πάντως να ξέρετε ότι κάποιοι αυτή τη στιγμή υποβάλλουν αιτήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr3D@t0R Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Εχεις απόλυτο δίκιο !!!!! Υποτιμητική για οποιονδήποτε άνθρωπο πραγματικα...... Η ολη φαση μου θυμιζει κατι ταινιες από ινδιες/πακισταν που τρεχαν να σαλτάρουν επανω στο λεωφορείο, τρένο και "οποιος προλαβει τον κυριο ειδε"...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARYKAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 για πες το κολπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα