MARYKAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 γιατι κλαιμε!!! εχω μπει με νεο ΑΦΜ και δεν μπορω να καταλαβω πως θα κανω νεα αιτηση στο νεο ΑΦΜ. Τον αλλο τον παρατησα στο 02 σταδιο.
MARYKAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 αυτος ειναι ο στοχος τους. Να τα φτυσουμε σωματικα και ψυχολογικα. 1
MARYKAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 βγαζει την οθονη οι αιτησεις μου και δεν υπαρχει τιποτα σαν επιλογη π.χ δημιουργια νεας αιτησης Καμμια παρομοια εμπειρια;
ppanag Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Νέες οδηγίες εισαγωγής στοιχείων ... κλαίω απ' τα γέλια !!!!! δεν μπορώ να σταματήσω !!!
nekou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Ούτε νέες αιτήσεις μας αφήνει να κάνουμε ούτε οι υπάρχουσες φαίνονται. Η κατάσταση είναι τραγική
thanasis1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 βγαζει την οθονη οι αιτησεις μου και δεν υπαρχει τιποτα σαν επιλογη π.χ δημιουργια νεας αιτησης Καμμια παρομοια εμπειρια;Ακριβως το ιδιο σε εμενα. Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mechgiann Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 ναι αυτό βγαζει ή και αν βγαζει το κουμπι νεα αιτηση δεν εμφανιζει περιφερειες....
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 και πώς κανενα site δεν έχει όπωες την άλλη φορα αναφορες?
george_82 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Παιδιά ακούστε εμάς που το φάγαμε το σύστημα με το κουτάλι (Δυτ. Ελλάδα): ηρεμήστε, όλα τα στοιχεία θα εμφανιστούν όταν το σύστημα αρχίσει να ανταποκρίνεται στον φόρτο. Μην αγχώνεστε, όλες οι αιτήσεις θα γίνουν αποδεκτές, αφού τα χρήματα είναι υπεραρκετά, ενώ θα δοθούν κι άλλα. Θα ακολουθήσει και δεύτερος γύρος αιτήσεων, για όλη την Ελλάδα και θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να ανεβάσουμε κι άλλους φακέλους. Πληροφορίες απ' το Υπουργείο αναφέρουν ότι θα φροντίσουν να καλύψουν όλες τις αιτήσεις που θα προκύψουν, ακριβώς γιατί τα χρήματα είναι σε μεγάλο ποσοστό Ευρωπαϊκά, και θα δημιουργήσουν μεγάλη κινητικότητα στην αγορά (ΦΠΑ, δάνεια, αμοιβές, μεροκάματα κτλ). 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα