qwert Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Γνωρίζει κανείς τι κάνουμε οταν Εσυνολικο>Εωφέλειμο με την διαφορά >7 τ.μ.? Ε9 εχει δηλώσει Εσυνολικο ΠΕΑ εβγαλα αναλυτικά με Εσυν και Εωφ. και μου το κόβει οτι η διαφορά πρεπει να είναι < 7 τ.μ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Το απαντησα. Αν το πεα ειναι σωστο στην ωφελιμη διορθωση του ε9 ως προς ωφελιμη και βοηθητικη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 ενα μαιλ θα εχουμε σαν συμβουλοι για ολες τις αιτησεις ωφελουμενων; Απο οσο ξερω ΟΧΙ. Εχω δημιουργησει διαφορετικα μειλ για τους 3 που εχω. Ομως οπως ανεφερα παραπανω βαζοντας το ΑΦΜ μου στο πεδιο του συμβουλου δεν το αποδεχεται Ενα λογαριασμο εχεις σα συμβουλος αρα και 1 μειλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Sw0rdf1sh και ανα εχεις κανει λάθος σε κάποια στοιχεια (στο σημειο που δήλωνα τις κατηγοριες του εντυπου παρεμβασεων) τι γινεται?? Δεν σου δινει δυνατότητα ακύρωσης της αιτησης και υποβολης από την αρχή νέας??? Μεχρι τωρα δεν αλλαζει. Θεωρω θα μπορεις να διορθωσεις μετα η ακομα και στην ολοκληρωση. Σιγουρα παντως αυτο το ποσο δεσμευσες με οτι εβαλες. Πως θα πας για παραπανω αν εξαντληθουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr_sk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 σε περίπτωση που η δευτερεύουσα έγινε, μετά την υποβολή της δήλωσης, κύρια. απόκτηση δεν είναι και συμβόλαιο δεν υπάρχει. Τι δικαιολογητικό να ανεβάσω αντί αυτού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE CHRIS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Νεώτερο απο buildingcert ελέξαν το πεα και ειναι σωστό Ε9 43,93 Μ2 και β.χ 20,46 Ν4495/17 43,93 ΚΑΙ 20,46 υπόγειο ΠΕΑ συνολικη 64.39 ωφέλιμη 43,93 που διάολο είναι τα 7 μ2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 email κανει επαλήθευση, ή σταμάτησε να στέλνει? εξαψηφιους πήρατε σε όποια ολοκληρωθηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Γνωρίζει κανείς τι κάνουμε οταν Εσυνολικο>Εωφέλειμο με την διαφορά >7 τ.μ.? Ε9 εχει δηλώσει Εσυνολικο ΠΕΑ εβγαλα αναλυτικά με Εσυν και Εωφ. και μου το κόβει οτι η διαφορά πρεπει να είναι < 7 τ.μ..... http://www.michanikos.gr/topic/52214-πληροφοριακό-σύστημα-εξοικονόμηση-κατ’-οίκον/?p=968947 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xathi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Το πρόβλημα μου δεν είναι το ποσό που δήλωσα αλλά η κατηγορία (δηλαδή αντι για 1.Α.2-Ι δήλωσα 1.Α.1-ΙΙ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
skar13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 (edited) Βοήθεια κύριοι, στο τελευταίο βήμα με τους συνιδιοκτήτες που βγάζει το παρακάτω πρόβλημα. Αν βάλω πλήρης κυριότητα 100% που ισχύει τότε μου κοκκινίζει άλλα στοιχεία στη δεύτερη καρτέλα. https://ibb.co/b3PgfS Edited Απρίλιος 2 , 2018 by skar13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα