katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 (edited) Μπες στην "Συνοπτική εικόνα". Εκεί λογικά υπάρχει 6ψήφιος αριθμός πρωτοκόλλο. Σωστος!!!! Edited Απρίλιος 2 , 2018 by katrmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.A. Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 (edited) Kαλημέρα, Έχω ορισμένες αιτήσεις παγωμένες μετά την ολοκλήρωση του 1ου σταδίου επιλεξιμότητας. Μπαίνω ως σύμβουλος και ενώ είναι όλα τα tabs (βασικά στοιχεία αίτησης , στοιχεία ακινήτου, τράπεζα, σύμβουλος και αρχεία ανεβασμένα) χωρίς λάθη δεν μπορώ να προχωρήσω στις παρεμβάσεις. Το παρουσίασε και νωρίτερα αλλά επανήλθε. Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος αυτό αυτήν την στιγμή (16:40)? Ευχαριστώ Edited Απρίλιος 2 , 2018 by P.A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphroditi91 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 (edited) Καλησπέρα, Το σύστημα μου βγάζει στον έλεγχο πληρότητας Τα στοιχεία της αίτησής σας δεν είναι πλήρη. Για να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο παρακαλώ διορθώστε τις παρακάτω εκκρεμότητες και ξαναπροσπαθήστε. 1. Βασικά Στοιχεία Αίτησης : Στοιχεία Ωφελούμενου : Δεν έχει γίνει επιβεβαίωση των οικονομικών στοιχείων από το TAXIS Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος. Γίνεται από το πρωί και δεν προχωράει. Ευχαριστώ Edited Απρίλιος 2 , 2018 by aphroditi91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 πώς κρίνετε το λόγο που πάει σφαίρα? γιατι συμβαίνει τωρα, γιατι να τελειωσαν όλοι και να αποσυμφορηθηκε το σύστημα , δεν ξέρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Το πρωί ήταν όλοι, έστω και με μία αίτηση. τώρα έμειναν αυτοί που έχουν πολλές ή που ξεκίνησαν αργά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uptight Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δυστυχώς έχω θέμα με τον ενεργειακό στόχο... Τελικά θέλει μόνωση ταράτσας για να τον πετύχω και η ιδιοκτήτρια το σκέφτεται (γιατί δεν παίρνει δάνειο). Αν έχω φτάσει μέχρι το βήμα 3 θα με αφήσει άλλη μέρα να ξαναμπώ να βάλω το ΠΕΑ και τις παρεμβάσεις; Ή το χάνω το τρένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Θα σε αφήσει, αλλά ίσως να μην προλάβεις τις "καλές" θέσεις και να μπεις ως επιλαχών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Πρόβλημα με ιδιοκτησιακό: Σε 100% πλήρη κυριότητα από τον αιτούντα γιατί κλωτσάει το σύστημα; Είδα να το αντιμετωπίζουν και άλλοι παραπάνω. Το έλυσε κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Οταν εχουμε φτασει σε αυτο το σταδιο(εχουμε συνδεθει ως ωφελουμενος) , απλως περιμενουμε ή πρεπει να μπω στο λογ/σμο του ιδιοκτητη και να πατησω επιβεβαιωση; Εχει φτασει καποιος σε αυτο το σημειο , να με διαφωτισει; Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcher Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Έκανα αίτηση και δεν έβαλα, από λάθος το σύμβουλο έργου και το 1500αρι για τα ΖΝΧ. Όταν ανοίξει για διορθώσεις θα μπορέσω να το περάσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα