katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Μήπως γνωρίζει κάποιος/α τί γίνεται στην περίπτωση απόκτησης τέκνου εντός του '17, το οποίο δεν εμφανίζεται στη φορολογική δήλωση; Εγω έκανα δηλωση και το αγνοησα, διότι είναι βεβαιο ότι αν πάταγα τεκνο θα με πήγαινε λάθος κλπ
bobzavras Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Αυτο με την αναμενομενη επιβεβαιωση απο το Taxis μηπως επιλυεται με ακυρωση της αιτησης και φτου κι απο την αρχη? Γιατι πραγματικα δεν εχω κανει καποιο λαθος στα στοιχεια.
npetrak77 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Συμπλήρωσε την καρτέλα Στοιχεία Συνιδιοκτητών. Ακόμα κι αν δεν έχεις συνιδιοκτήτες, καταχώρησε τον ιδιοκτήτη και κάνε αποθήκευση. Εκτός απροόπτου στο περνάει. Είναι μικρό glitch του πληροφοριακού... Ε ρε τι ξαναζώ...
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 για αυτο το εκκαθαριστικο, με υπόχρεο τον άντρα, όπου και αυτος κάνει την δήλωση στο εξοικονομώ, ποιά ποσά βάζω στο πληροφοριακο συστημα? εκκαθαρ.pdf
ioulida_arxitekt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Βάζεις το Εισόδημα επιβολής εισφοράς για τον υπόχρεο και για τη σύζυγο, δηλαδή 9.224,00 για εκείνον και 11.152,11 για εκείνη. 1
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 (edited) αυτα δεν είναι τα ποσά? διότι αυτοι επιμένουν ότι το συνολικο είναι 11χιιάδες τοσο , και όχι 9 και 11. Πως βγηκε τόσο λίγος φόρος? Edited Απρίλιος 2 , 2018 by katrmp
tsx Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 11.000 θα ήταν στο προηγούμενο πρόγραμμα. Σε αυτό είναι 9+11. Έχουν δώσει προκαταβολές στην εφορία, αλλά καλύτερα να στα πει ένας λογιστής, ή ακόμη καλύτερα να μη στα πει κανένας γιατί λογικά δεν σε αφορά 1
ppanag Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 έχω περίπτωση που μου κοκκινίζει τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ !!! Παρ' όλο που είναι ο ίδιος σωστά καταχωρημένος παντού (Ε1, Ε9 ψιλού κύριου, λογαρ. ΔΕΗ και Ε9 επικαρπωτη) Τι μπορεί να γίνεται λάθος κατά την διασταύρωση ??? Οποιαδήποτε ιδέα δεκτή .....
coulis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 (edited) έχω περίπτωση που μου κοκκινίζει τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ !!! Παρ' όλο που είναι ο ίδιος σωστά καταχωρημένος παντού (Ε1, Ε9 ψιλού κύριου, λογαρ. ΔΕΗ και Ε9 επικαρπωτη) Τι μπορεί να γίνεται λάθος κατά την διασταύρωση ??? Οποιαδήποτε ιδέα δεκτή ..... Το ρευμα ειναι στο ονομα του? ή ειναι σε ενοικιαστή ή μακαρίτη συγγενή?Πρπει να ειναι στο ονομα του ή στην σύζυγο αν ειναι οικογενειακο το εισόδημα ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Edited Απρίλιος 2 , 2018 by coulis
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 όχι δεν κοιτα σε ποιό όνομα είναι ξεκάθαρο, ακριβώς λέει <<Μπορει εφόσον ο αριθμός ρευνματος που αφορα την επιλέξιμη κατοικία έχει δηλωθει στο Ε9>>
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα