steve100 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 Ναι αλλά δεν έπρεπε να πει βάλε εγγυητή; Γιατί να απορρίψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
smart1982 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 καλησπερα μολις παω να αποστειλω την αιτηση στην eurobank μου βγαζει το εξης μηνυμα Θέμα Σφάλμα κατά την υποβολή αίτησης Δανείου Μήνυμα 1. Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την επικοινωνία με το ΠΣ της Τράπεζας. Κωδικός σφάλματος : ERROR_01_UNEXP_ERROR. Αιτιολογία : ICO-2002: Η αναζήτηση στον Altamira δεν επιστρέφει αποτελέσματα εξατίας των παρακάτω λόγων: QME0038 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Παρακαλώ προσπαθήστε εκ νέου αργότερα. Αν το πρόβλημα επιμείνει επικοινωνήστε με το Help Desk παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 μπορεί κάποιος να πεί τι ζητάνε οι τράπεζες? τι δικαιολογητικα, και ανάλογα και τίς περιπτωσεις (μελος οε, εγγυητης κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vknewon2 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 Για αίτηση πελάτισσας με οικογενειακό εισόδημα 6.000 (2.000 ο άντρας της και 4.000 η ίδια) και με 1 τέκνο το ποσοστό επιδότησης μου το υπολογίζει 60%. Σήμερα ακύρωσα, και επαναυπέβαλα την αίτηση μπας και είχε φάει κόλλημα. Τίποτα, πάλι 60%. Μήπως κάτι μου διαφεύγει; Είχε κανένας άλλος ίδια περίπτωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkostis Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 Μήπως το παιδί έχει τεκμαρτό εισόδημα; (ή και κάποιος από τους γονείς;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vknewon2 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 1 λεπτό πριν, gkostis said: Μήπως το παιδί έχει τεκμαρτό εισόδημα; (ή και κάποιος από τους γονείς;) Το τεκμαρτό εισόδημα μήπως ξέρετε σε ποιο Ε φαίνεται; Το παιδί δεν έχει τίποτα στο όνομα του και είναι μικρό (χωρίς φορολογική δήλωση). Θα ρωτήσω και τον λογιστή τους, ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkostis Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 Εμένα μου έτυχε αντίστοιχο, το παιδί δεν ήταν ανήλικο και είχε 3000 τεκμαρτό (και του άλλαξε κλιμακα), ίσως είχε αυτοκίνητο στο όνομά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 1 ώρα πριν, vknewon2 said: Για αίτηση πελάτισσας με οικογενειακό εισόδημα 6.000 (2.000 ο άντρας της και 4.000 η ίδια) και με 1 τέκνο το ποσοστό επιδότησης μου το υπολογίζει 60%. Σήμερα ακύρωσα, και επαναυπέβαλα την αίτηση μπας και είχε φάει κόλλημα. Τίποτα, πάλι 60%. Μήπως κάτι μου διαφεύγει; Είχε κανένας άλλος ίδια περίπτωση; Μήπως το νοικιάζουν το ακίνητο; οπότε δεν μετράν τα τέκνα; 1 ώρα πριν, smart1982 said: καλησπερα μολις παω να αποστειλω την αιτηση στην eurobank μου βγαζει το εξης μηνυμα Θέμα Σφάλμα κατά την υποβολή αίτησης Δανείου Μήνυμα 1. Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την επικοινωνία με το ΠΣ της Τράπεζας. Κωδικός σφάλματος : ERROR_01_UNEXP_ERROR. Αιτιολογία : ICO-2002: Η αναζήτηση στον Altamira δεν επιστρέφει αποτελέσματα εξατίας των παρακάτω λόγων: QME0038 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Παρακαλώ προσπαθήστε εκ νέου αργότερα. Αν το πρόβλημα επιμείνει επικοινωνήστε με το Help Desk παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω????? Θέλουν να πάνε στην τράπεζα και να ανοίξουν λογαριασμό. Το ζητάνε και άλλες τράπεζες δυστυχώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
smart1982 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 7 λεπτά πριν, tsx said: Μήπως το νοικιάζουν το ακίνητο; οπότε δεν μετράν τα τέκνα; Θέλουν να πάνε στην τράπεζα και να ανοίξουν λογαριασμό. Το ζητάνε και άλλες τράπεζες δυστυχώς Μα εχω λογαριασμό στην eurobank.αλλα δεν μπορώ να στείλω την αίτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teospil Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 9 ώρες πριν, spiliosa said: Το πρόβλημα με την Εθνικη " 1. Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την επικοινωνία με το ΠΣ της Τράπεζας. Κωδικός σφάλματος : 02_VALIDATION_ERROR. Αιτιολογία : Error On Length of Field : buildingAddressStreet.[MinLength=1, MaxLemngth=50] Error On Length of Field : buildingAddressStreetNum.[MinLength=1, MaxLemngth=3] " το έχει λυσει κανεις; έχω δοκιμάσει τα πάντα και εγώ απο το πρωί...ελπίζω-φαντάζομαι, είναι κόλλημα του συστήματος. Έχει κανείς άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα