nik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2018 (edited) 1 ώρα πριν, mechgiann said: Δεν έχει ανοίξει στο σύστημα η δυνατότητα αυτή. Γιατί δεν έχει ανοίξει ? Δεν μπορούν να κάνουν εγγραφή οι προμηθευτές ?! Νομίζω από την πρώτη μέρα που άνοιξε το σύστημα μπορούσαν. Πάντως και εγώ δεν έχω καταλάβει αν πρέπει μέχρι 17/9 πρέπει να επιλέξεις προμηθευτές ή απλά να κάνεις την αποδοχή. Edited Ιούλιος 19 , 2018 by nik Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba2323 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2018 Δυνατότητα παράτασης προθεσμίας για αίτηση δανείου μπορεί να δοθεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_61 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2018 (edited) nik Μέχρι 17/9 να κάνεις την αποδοχή "Η αίτησή σας θα πρέπει να μεταβεί στην κατάσταση 07.β Αίτηση σε υπαγωγή - καταχώρηση στοιχείων προμηθευτών το αργότερο έως τις 17/09/2018." Edited Ιούλιος 19 , 2018 by nick_61 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nsceauth Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2018 Εμένα πάντως που προσπάθησα να εγγραφώ ως προμηθευτής μου βγαζει αυτο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TBD Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2018 19 ώρες πριν, TBD said: Οι κατασκευαστές πώς δηλώνονται; Λύθηκε το μυστήριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GMaria Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2018 Καλή σας ημέρα, Όσον αφορά στους προμηθευτές θα πρέπει να έχουν μπει και να έχουν κάνει εγγραφή και στη συνέχεια τους βρίσκω με το ΑΦΜ τους και τους καταχωρώ στην αίτησή μου, σωστά? Επίσης, (δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη παλιότερα), αλλά υπάρχει κάποιο νεότερο για τις αιτήσεις 03.β Ειδική περίπτωση αίτησης? - καθώς το μήνυμα που εμφανίζεται ακόμα είναι να περιμένουμε τον έλεγχο και απάντηση. Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 Τίποτα...περιμένουμε..... Εγώ πλέον έχω από όλα τα νούμερα στις αιτήσεις μου. 3,4,5,6,7,....Έχω χάσει την μπάλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIVER_BOY Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 20 λεπτά πριν, nik said: Καλημέρα...αιτήσεις με δανειο έχουν υπαχθεί καθόλου; ή είναι όλες με ίδια κεφάλαια;Έχουμε ημερομηνία λήξης στις προεγκρίσεις των δανείων και ακόμα δεν έχουν υπαχθεί....ξέρει κανένας κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 Εμένα όσα εγκρίθηκαν (8) είναι χωρίς δάνειο. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Προσωπικά δεν γνωρίζω τι γίνεται με τις διορίες των δανείων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 Εχω μια αίτηση με τράπεζα Πειραιώς. Ήθελαν εγγυητή , έβαλα το γιό του. Επείδη λείπει κάποιο έγγραφο , αλλά έχω κάνει ήδη αποδοχή ως εγγυητής , μπορώ να όταν συνδεθω ως ωφελούμενος να πατήσω έλεγχο πληρότητας για να προχωρήσει; 37 λεπτά πριν, nik said: Εμένα όσα εγκρίθηκαν (8) είναι χωρίς δάνειο. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Προσωπικά δεν γνωρίζω τι γίνεται με τις διορίες των δανείων. Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα