georgegaleos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2018 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2018 (edited) Εφόσον αναφέρεσαι στον χρόνο τιμολόγησης είναι καθαρά φορολογικό θέμα και γίνεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στα άρθρα 11 και 12 των ΕΛΠ (ν.4308/2014) καθώς και σύμφωνα με τις διευκρινήσεις που δόθηκαν με την ΠΟΛ.1003/2014. Ήτοι με την ολοκλήρωση των υπηρεσιών που αφορούν το Α' ΠΕΑ. Edited Αύγουστος 31 , 2018 by georgegaleos
gkostis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2018 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2018 ναι, αλλά αν κοπεί μεταγενέστερα επηρεάζει την είσπραξή του από το πρόγραμμα; (Την πληρωμή του ιδιοκτήτη;)
john13552 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2018 On 31/8/2018 at 10:31 ΠΜ, vogelena said: Καλημέρα, χωρίς να μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα από το πρόγραμμα, έπειτα από επικοινωνία με την τράπεζα μόλις σήμερα υπέγραψα τη σύμβαση δανείου. Δεν έχει ενημερωθεί βέβαια ακόμα η καρτέλα μου στο πρόγραμμα, οπότε ακόμα αναμένω για το επόμενο βήμα! Ευχαριστώ, κι εμένα με ειδοποίσησαν να υπογράψω οποτε αναμένω να προχωρήσω στο επόμενο βήμα
spiliosa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 Καλημέρα, έχω περίπτωση πελάτη που πηγαίνει με ίδια κεφάλαια και ακόμα η πρόταση είναι σε κατάσταση 05. Επιλέξιμη Αίτηση προς Υπαγωγή . Έχει τύχει σε κάποιον άλλον συνάδερφο κάτι το αντίστοιχο; Γιατί έχει μείνει τόσο πίσω;
ppanag Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 spiliosa ναί έχω κι εγώ έναν με ίδια κεφάλαια σε κατάσταση 05 ... ο λόγος είναι ότι ο δικός μου άργησε πάρα πολύ να επιλέξει ίδια κεφάλαια !!!!
spiliosa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 16 ώρες πριν, ppanag said: spiliosa ναί έχω κι εγώ έναν με ίδια κεφάλαια σε κατάσταση 05 ... ο λόγος είναι ότι ο δικός μου άργησε πάρα πολύ να επιλέξει ίδια κεφάλαια !!!! Στην δική μου περίπτωση είχε από την αρχή επιλέξει ίδια κεφάλαια και αιτήσεις που είχα κάνει με αριθμό πρωτ. μεταγενέστερο και επέλεξαν δάνειο έχουν πάρει υπαγωγή και δανειοδότηση κιόλας!
ppanag Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 spiliosa Καλημέρα... μήπως έχει να κάνει και με την περιφέρεια ... εμένα είναι Αττική ...
gountas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 καλημέρα. Για να πιστωθεί το ποσό της προκαταβολής του δανείου , πρέπει πρώτα να δηλωθούν οι υπεργολάβοι-προμηθευτές?
mechgiann Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Καλημέρα. Υπάρχει τελικά κάποια προθεσμία μέχρι την οποία πρέπει να δηλωθούν οι κατασκευαστές-προμηθευτές ??
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα