ppanag Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 mechgiann TBD α) σε αιτήσεις με ίδια κεφάλαια αν καταχωρήσεις έστω και έναν προμηθευτή (τον εαυτό σου π.χ.) η προθεσμία κλείνει β) σε αίτηση με δάνειο, μόλις ενημερώθηκε το σύστημα ότι έχει υπογραφεί η δανειακή σύμβαση, η προθεσμία καταχώρησης προμηθευτών είχε ήδη κλείσει, χωρίς να έχει περαστεί κανένας προμηθευτής !!!! άρα δεν βλέπω πιο είναι το νόημα να υπάρχει η συγκεκριμένη προθεσμία !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAR_PAX Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 (edited) Μόλις υπογράψει ο πελάτης στην τράπεζα τη δανειακή σύμβαση και η τράπεζα ενημερώσει το σύστημα, τότε η αίτηση πάει σε στάδιο : 07.β Αίτηση σε υπαγωγή - καταχώρηση στοιχείων προμηθευτών και υπάρχει προθεσμία στο σύστημα ( 2 μήνες απο την ημέρα της υπαγωγής) οπότε θεωρώ οτι υπάρχει προθεσμία στην καταχώρηση των στοιχείων των προμηθευτών ppanag τωρα είδα την απάντηση σου ... Οκ αν το έχεις δοκιμάσει, εγώ δε το προσπάθησα Edited Σεπτέμβριος 4 , 2018 by MAR_PAX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megapad Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 (edited) Συνάδελφοι είναι λογικό ενώ έχω άλλες 13 μέρες να περάσω προμηθευτές να μου λέει πως η αίτηση έχει κλείσει? Edited Σεπτέμβριος 4 , 2018 by Megapad Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Η καταχώρηση στοιχείων προμηθευτών είναι εκεί που πας ΜΕΤΑ την ικανοποίηση της προθεσμίας. Δηλαδή εφόσον αποδεχθείς την υπαγωγή και υπογράψεις δανειακή σύμβαση μέχρι τις 17/9, τότε θα μεταφερθείς στην κατάσταση 7β που θα πρέπει να καταχωρήσεις στοιχεία προμηθευτών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megapad Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Η συγκεκριμένη περίπτωση ΔΕΝ έχει δάνειο συνάδελφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Στην περίπτωση αυτή έκλεισε επειδή έκανες αποδοχή της υπαγωγής. Στην κεντρική καρτέλα, τι τρέχουσα κατάσταση σου δείχνει; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 27 λεπτά πριν, Megapad said: Συνάδελφοι είναι λογικό ενώ έχω άλλες 13 μέρες να περάσω προμηθευτές να μου λέει πως η αίτηση έχει κλείσει? εμένα πρίν λίγο με ιδία κεφάλαια έκανα αποδοχή και ΔΕΝ έκλεισε, <<ενεργη>>, ενω σε πρό μηνός πάλι με ιδια κεφάλαια <<εχει κλεισει>>. Δεν γινεται αυτοματα εκεινη την στιγμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris82 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 (edited) Ερώτηση : Έχω κάνει λάθος στη διεύθυνση, στη καρτέλα στοιχεία ακινήτου του εξοικονομώ 2 , ενώ σε όλα τα υπόλοιπα χαρτία (άδειες,Ε9 κτλ) είναι η σωστή.Η αίτηση είναι υπαχθείσα, στα τηλέφωνα δε μου απαντάει κανείς εδώ κ κάτι μέρες (στο 2131513780,2131513781 και 2131513139). Έχει κάνει κάποιος αντίστοιχο λάθος κ έχει οδηγίες πως διορθώνεται? Επίσης : για νεοαποκτηθέν έχει προχωρήσει σε κάποιον?Έχω μια αίτηση με αριθμό κοντά στα 38000 και παραμένει 3β Edited Σεπτέμβριος 4 , 2018 by dimitris82 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 1 ώρα πριν, katrmp said: εμένα πρίν λίγο με ιδία κεφάλαια έκανα αποδοχή και ΔΕΝ έκλεισε, <<ενεργη>>, ενω σε πρό μηνός πάλι με ιδια κεφάλαια <<εχει κλεισει>>. Δεν γινεται αυτοματα εκεινη την στιγμη? τελικά πρίν λίγο εκλεισε η ημερομηνία Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheShaman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2018 (edited) Στην πλατφόρμα μου δίνεται η εντύπωση ότι ανεβάζουμε παραστατικά ανά κατηγορία δαπάνης και επίσης ανά τύπο (εργασία/υλικά), αφού μας ζητάει να επιλέξουμε συγκεκριμένα και να αναφέρουμε και το ολικό ποσό που αναγράφεται στο παραστατικό (βλ. συνημμένη φώτο από οδηγό προγράμματος). Τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος προμηθευτής μας καλύπτει δύο κατηγορίες (π.χ. "αλουμινάς" που βάζει ένα παράθυρο από PVC και μία μπαλκονόπορτα από αλουμίνιο - ενώ σου βάζει και τα ρολά που είναι επίσης άλλη, τρίτη, κατηγορία) ή αναλαμβάνει εξ'ολοκλήρου μία εργασία (π.χ. υλικά και εργασία για μόνωση δώματος); Πρέπει να τους ζητάμε ξεχωριστά παραστατικά; Edited Σεπτέμβριος 4 , 2018 by TheShaman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα