Νίκη_1983 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 Παρεμπιπτόντως. Μου ζήτησαν σε ειδική περίπτωση να στείλω διευκρινιστικά έγγραφα. Σήκωσα εκ νέου την υπεύθυνη δήλωση όπως μου ζήτησαν και είπα στον ωφελούμενο να πατήσει "Έλεγχος Πληρότητας" και να συνεχίσει. Ωστόσο δεν του εμφανίζεται το σχετικό πεδίο. Το έχει συναντήσει/επιλύσει κάποιος?
PANOSCHAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 Καμιά προκαταβολή έχει μπει σε κανέναν;;;;;;;
billaros2 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 54 λεπτά πριν, PANOSCHAL said: Καμιά προκαταβολή έχει μπει σε κανέναν;;;;;;; Εχω καταχωρηση προμηθευτες και ειμαι σε διαδικασια εκταμιευσης προκαταβολων απο 10 Σεπτεμβριου. Μεχρι στιγμης τιποτα καινουριο..Παμε για 2ο μηνα στο περιμενε. Και ειναι η ιδια συμμετοχη...φανταζεσε ποσοι προμηθευτες θα λακισουν βλεποντας οτι θα παρουνε τα λεφτα τους του Αγιου ανημερα..Ολο πιεση για τις ημερομηνιες αλλα τωρα που ειναι να βαλουν το χερι στην τσεπη μας βγαζουν την παναγια..
getsakna Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 (edited) 4 λεπτά πριν, billaros2 said: Εχω καταχωρηση προμηθευτες και ειμαι σε διαδικασια εκταμιευσης προκαταβολων απο 10 Σεπτεμβριου. Μεχρι στιγμης τιποτα καινουριο..Παμε για 2ο μηνα στο περιμενε. Και ειναι η ιδια συμμετοχη...φανταζεσε ποσοι προμηθευτες θα λακισουν βλεποντας οτι θα παρουνε τα λεφτα τους του Αγιου ανημερα..Ολο πιεση για τις ημερομηνιες αλλα τωρα που ειναι να βαλουν το χερι στην τσεπη μας βγαζουν την παναγια.. Αφου εισαι με ιδια κεφαλαια, τι προκαταβολη περιμενεις??? Εσυ δεν υποτιθεται οτι βαζεις τα ιδια κεφαλαια σου σαν προκαταβολη? Edited Οκτώβριος 18 , 2018 by getsakna
billaros2 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 Μόλις τώρα, getsakna said: Αφου εισαι με ιδια κεφαλαια, τι προκαταβολη περιμενεις??? με δανειο ειμαι..απλα η προκαταβολη που δινουνε ειναι το συνολο της δικιας μου συμμετοχης..
kirman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 Ούτε καν το σύνολο της συμμετοχής. Λογικά τα χρήματα που περιμένουν οι τράπεζες για να εκταμιεύσουν τις προκαταβολές είναι απλώς η κάλυψη των τόκων τους από το ΕΤΕΑΝ, καθώς το κυρίως ποσό που εκταμιεύεται αφορά δάνειο του ωφελούμενου (άρα δεν πρόκειται στο σύνολο τους για χρήματα του ΕΤΕΑΝ).
MAR_PAX Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 Δειτε σελ 471-473 στο ιδιο θεμα .. κάποιοι λένε οτι έχουν μπει προκαταβολές Σε μένα τίποτα ακόμα Δειτε και εδω :
billaros2 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 Στο τελος θα μας ξεχασουνε οι προμηθευτες και τις προσφορες που εχουμε παρει...
Danny14 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 Καλημέρα. Η πληρωμή στους προμηθευτές γίνεται στο βήμα 7 (Αίτηση σε υλοποίηση παρεμβάσεων); Ανεβάζω ψηφιοποιημένη την τραπεζική συναλλαγή και είμαι καλυμμένος; Επίσης τα κλιματιστικά των 12.000 Btu (3,52 kW) εντάσσονται στην κατηγορία 3.Ζ (ΙΙ) ή 3.Ζ (ΙΙΙ); Ευχαριστώ!
θανος_ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 μια ερώτηση , τι περιλαμβάνει η θερμομόνωση δώματος, ποιες είναι οι απαραίτητες εργασίες και υλικά, αναγράφονται αυτά κάπου;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα