gliout Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Εμένα η αλλαγή mail δεν μου δουλεύει!!!!!!!!!!!
yian Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δηλαδή εισάγω ΑΦΜ ψιλού κύριου, ΑΤΑΚ και ποσοστό 100% ?
zio7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Αν πάντως σεβομασταν το πτυχίο μας κ τη δουλειά μας θα έπρεπε οι μηχανικοί να απεχουμε από όλο αυτό το πανηγύρι... Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 7
lloyd Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Σε περίπτωση επικαρπίας και ψιλής κυριότητας όπου την αίτηση την κάνει ο επικαρπωτής, πρέπει να καταχωρήσω και τον ψιλό κύριο και εάν ναι, πού? Στο στάδιο 2 Στην καρτέλα Στοιχεία (Συν)Ιδιοκτησίας (μετά την καρτέλα της τράπεζας)
nsceauth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Τελικά με το θέμα του ΠΕΑ μετά από ακύρωση, που το δείχνει ότι έχει χρησιμοποιηθεί βγάλατε καμία άκρη? πρεπει να τους στειλουμε καμια 200αρια μηνυματα να καταλαβουν οτι πρεπει να το διορθωσουν
gliout Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Αν πάντως σεβομασταν το πτυχίο μας κ τη δουλειά μας θα έπρεπε οι μηχανικοί να απεχουμε από όλο αυτό το πανηγύρι... Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς την πατήσαμε!
θανος_ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Σε περίπτωση προστατευόμενου τέκνου , μου ζητάει : Άθροισμα εισοδημάτων επιβ. εισφοράς τέκνων * και δεν γίνεται δεκτό το μηδέν : Η Τιμή δεν συμφωνεί με στοιχεία ΑΑΔΕ ο λογιστής δεν έχει ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό . Κάποιος που να του έχει τύχει παρόμοιο θέμα; εαν το προσταττευμενο τεκνο κανει δήλωση με αναγραφόμενο εισόδημα επιβ εισφορας, αυτο αναγραφεται στο αναλογο κουτακι, εκεί κόλλησα κι εγω πολύ ώρα μέχρι να το καταλάβω
lloyd Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δηλαδή εισάγω ΑΦΜ ψιλού κύριου, ΑΤΑΚ και ποσοστό 100% ? Ναι 1
DGATZONIS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Τελικα ξερει κανεις γιατι δεν ενεργοποιει την οριστικη
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα