ge_liakos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Προσπαθει να εντοπισει ποιος τα δηλωνει πρωτη κατοικία ενώ θα δηλωθούν στην επομένη δηλωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DGATZONIS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Νομιζω οτι πρεπει να ζητησουμε την συνδρομή του ΤΕΕ και να κανουμε ασφλαιστικα μετρα. Πειτε παρακαλω την αποψή σας. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DGATZONIS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Η μυνηση κατα παντως υπευθυνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnikol Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Να συμπληρωσω οτι εκανα τους ελεγχους δεκαδες φορές. Το ίδιο και εγώ. 3 ώρες παιδευόμουν χτες να βρω -υποτίθεται- το λάθος μου αλλά δεν υπήρχε πουθενά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ata Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 (edited) Παιδιά μόνο εμένα με ανησυχεί που ζητάει τετραγωνικά οικοδομικής άδειας σε διαμερίσματα; δηλαδή παίρνουμε κάτοψη από πολεδοδομία και μετράμε με κλιμακόμετρα κτλ. Και με τι κριτήρια αυτό είναι το σωστό; Πολλοί τοίχοι δεν έχουν διαστάσεις, πολλές λείπουν και πολλά άλλα προβλήματα Edited Μάρτιος 20 , 2018 by ata Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapostol Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Συμφωνώ κι εγώ για τα ασφαλιστικά μέτρα. Πάντως το ΤΕΕ θα μπορούσε για να μας προστατέψει να δηλώσει οτι δεν δέχεται στο σύστημά του καταχώρηση αμοιβών για την έκδοση ΠΕΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΓΝΗ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Καλημέρα παιδιά! Πώς πάει, προχωράει, βάζετε αιτήσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelosk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 στις 12 τωρα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harris84firefox Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Help desk: Τα προβλήματα με μονοκατοικία που έγινε πολυκατοικία και τα νεοαποκτηθέντα ακίνητα ΘΑΑΑΑ λυθούν Τα νεοαποκτηθέντα παιδιά -- > Ας πρόσεχαν να γεννιούνταν νωρίτερα Λάθος Mail --> Να προσέχετε να μην κάνατε λάθος...... (Ακόμα τη βρίζω...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimosv Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 θαυμα το σύστημα αρχισε να μιλάει σε πραγματικό χρόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα